Esti aici
Acasa > Curiozitati > Decizie socanta in cazul mamei care a vrut sa-si decapiteze fiul cu flexul. Femeia din Constanta, la un pas sa scape de obligatia la tratament medical

Decizie socanta in cazul mamei care a vrut sa-si decapiteze fiul cu flexul. Femeia din Constanta, la un pas sa scape de obligatia la tratament medical

Crina Juli P., femeia de 45 de ani din localitatea Satu Nou, judeţul Constanţa, acuzată că, în 2010, a încercat să-şi decapiteze propriul fiu cu un fel, este la un pas de a scăpa de obligația la tratament medical.

Ea a fost supusă unui examen psihiatric, la Serviciul de Medicină Legală Constanța, iar în baza acestuia magistrații Tribunalului Constanța au decis ridicarea măsurii obligării la tratament medical dispusă în septembrie 2013. Decizia nu este însă una definitivă.

Citeste si: Prima reacţie a Simonei Halep după caricatura jignitoare din Charlie Hebdo și huiduielile de pe Arena Naţională (Video)

Femeia a intrat în atenția oamenilor legii în anul 2010, când a intrat în camera fiului său cu un flex, cu gândul de a-l decapita. În urma anchetei s-a stabilit că tânăra are probleme psihice, motiv pentru care procurorii au cerut obligarea ei la tratament medical și au sesizat Direcția de Sănătate Publică (DSP) Constanța.

Decizia a rămas definitivă la Curtea de Apel în 7 noiembrie 2013.

”Respinge ca nefondat recursul declarat de recurenta-învinuită PÎSLARU CRINA JULI împotriva sentinţei penale nr.350/30.09.2013, pronunţată de Tribunalul Constanţa în dosarul penal nr.7462/118/2013”, potrivit minutei judecătorești.

Însă, în 14 februarie 2018, la Tribunalul Constanța a fost înregistrat dosarul cu numărul 981/118/2018, cu obiectul ”ridicare măsură tratament medical (art.245 NCPP) art 246 alin 2 Cpp”, scrie presa locală. Tot atunci la Tribunalul Constanța a fost înregistrat dosarul 981/118/2018, cu obiectul „ridicare măsură tratament medical”.

Cauza s-a tot amânat pentru efectuarea unei expertize medico-legale, iar în 13 iunie 2018, judecătorii au decis „ridicarea măsurii obligării la tratament medical”.

Acum se mai citeste si: Un Român A Fost Executat În Stil Mafiot Pe O Stradă Din Cancun. A Fost Împuşcat În Cap Prin Luneta Maşinii

Lasă un răspuns

Top