Esti aici
Acasa > Curiozitati > A fost prins romanul care conducea cea mai mare retea de hoti de masini de lux din Madrid. Hotii dispareau cu masina in 45 de secunde, apoi o dezmembrau

A fost prins romanul care conducea cea mai mare retea de hoti de masini de lux din Madrid. Hotii dispareau cu masina in 45 de secunde, apoi o dezmembrau

A fost prins românul care conducea cea mai mare reţea de hoţi de maşini de lux din Madrid. Hoţii dispăreau cu maşina în 45 de secunde, apoi o dezmembrau şi vindeau bucăţi din ea. Pagubele pricinuite de hoţi se ridică la peste un milion şi jumătate de euro, aceştia furând zeci de maşini.

Furturile aveau loc ziua-n amiaza mare, mai ales în Comunidad de Madrid. Banda era formată din polonezi, spanioli,palestinieni, bulgari, marocani şi columbieni, dar era condusă de un român. Piesele dezmembrate erau vândute ulterior pe piaţa neagră din Spania, Polonia şi Bulgaria.

Citeste si: Prima reacţie a Simonei Halep după caricatura jignitoare din Charlie Hebdo și huiduielile de pe Arena Naţională (Video)

Mercedes, BMW, Porsche Panamera, doar trei dintre autoturismele foarte scumpe furate în mai puţin de un minut din parcări sau de pe marginea străzii. Hoţii aveau dispozitive electronice extrem de performante şi deschideau uşor portierele, dezactivând alarmele.

În martie poliţia spaniolă a observat o creştere a reclamaţiilor privind furturile de maşini de lux şi a demarat o acţiune amplă, încheiată vineri de dimineaţă cu descinderi în patru locaţii şi arestarea a peste 30 de persoane, inclusiv mecanici auto.

Paguba totală se ridică la peste un milion şi jumătate de euro, fiind identificate d epoliţişti peste 60 de autoturisme de lux furate şi dezmembrate.

Lasă un răspuns

Top