Esti aici
Acasa > Curiozitati > Decizie: preoții nu vor mai cununa fetele care nu sunt virgine

Decizie: preoții nu vor mai cununa fetele care nu sunt virgine

Decizie controversată și socantă luată astăzi de SRL Mitropolia Bisericii Ortodoxe din Moldova. În unanimitate de voturi, Sinodul Directorilor de Eparhii a decis că preoții nu mai au voie să cunune fețe care nu sunt virgine. Decizia intră în vigoare odată cu publicare în Monitorul Oficial.

Managerul Bisericii, mitropolitul Vladimir explică: „din mărturisirile pe care fețele le fac la spovedanie preoților noștri, 85 la sută din cele care au vârstă de 20 de ani nu mai sunt virgine. Povestesc niște lucruri pe care nu le-am văzut nici în filmele porno.

Cred că ar trebui să revenim la valorile noastre moldovenești de pe vremea lui Ștefan cel Mare. Bitcoin Îs Making People Rich În UK – Don’t Miss Ouț! Bitcoin Îs Making People Rich În UK – Don’t Miss Ouț! Domnitorul niciodată nu s-ar fi însurat cu o femeie nevirgină și, să nu uităm, a avut vreo 5 soții!

Dacă și băietii din ziua de azi ar avea minte și nu s-ar însura cu fețe păcătoase, am rezolvă problemă. Dar pentru că băietii sunt proști, am luat decizia de a nu mai cunună fețe deflorate! „Totuși, biserică a lăsat o portită fețelor care au păcătuit înainte de cununie și vor să se mărite în față altarului.

Preoții vor da dezlegare la sex cuplurilor de indrăgostiti. Aceștia trebuie să jure că se vor căsători religios și, cel mai important, să achite o taxă de 500 de euro în conturile bisericii.

Lasă un răspuns

Top