Esti aici
Acasa > Curiozitati > Bocitor profesionist: 1.000 de dolari, plânge și se aruncă în groapă!

Bocitor profesionist: 1.000 de dolari, plânge și se aruncă în groapă!

Nicio masă fără pește, nicio nuntă fără mireasă furată și nicio înmormântare fără lacrimi… E premisa de la care a plecat un tânăr întreprinzător, negru și mare, din Bahamas, care a lansat pe internet oferta și tarifele percepute pentru a boci la înmormântările la care starea de jale nu e chiar atât de prezentă.

Bocitor profesionist: 1.000 de dolari, plânge și se aruncă în groapă!
1
În termenii aceștia, după ce dai cu ochii și de anunțul, dar mai ales imaginea bocitorului profesionist, îți dau lacrimile, din cauza râsului!

Cel mai trist lucru din lume nu e o înmormântare, ci o înmormântare la care nu se plânge. Nimeni din lumea asta n-ar trebui să se confrunte cu drama existențială a unei înmormântări la care toți ochii sunt uscați. Vrei să revigorezi înmormântarea la care ei parte, angajează-l pe Sylvester Ricardo Moss, bocitor profesionist.

„Dacă vrei să-ți revigorezi nunta, angajează-mă – bocitor profesionist, vin și plâng la înmormântări.

Mai jos sunt tarife mele speciale, de vară.

1. Plâns normal – $50

2. Urletul bahamian – $100

3. Plâns și tăvălit pe jos – $150

4. Plâns și amenințat că voi sări în groapă – $200

5. Plâns și sărit în groapă – $1000

Contactați-mă pentru rezervări”.

La câtă lume nebună se poate întâlni pe internet, ce mai contează încă unul în plus, și-au spus mulți, ezitând între a-și dori să vadă „urletul bahamian” sau faza cu săritul în groapă.

Și totuși, acest anunț, care a provocat zeci de mii de reacții pe rețelele de socializare, nu este decât o glumă a celui care a postat anunțul – Sylvester Ricardo Moss, care aproape a atins un nivel al artei în ceea ce privește trolling-ul pe internet. Adevărul că l-a ajutat din plin și fața, dar și numele…

Moss a deschis chiar un start-up pe o platformă dedicată începerii micilor afaceri, unde a reușit să strângă până acum 10 dolari, din cei 50 pe care și i-ar fi dorit!

Lasă un răspuns

Top