Esti aici
Acasa > Evenimente > Atac Terorist la Liege in Belgia, Doua politiste ucise cu propile arme VIDEO

Atac Terorist la Liege in Belgia, Doua politiste ucise cu propile arme VIDEO

Atac in Belgia. Doua politiste au fost impuscate cu propriile arme. Atacatorul: un fost detinut eliberat recent

Un atac ator cu un cutit a injunghiat doua femei politist in Liege, dupa care le-a luat armele si le-a impuscat cu acestea, scrie Sky NEWS.

Anchetatorii nu exclud un atac terorist.

Atacatorul, ucis ulterior de politie, era un fost detinut care fusese eliberat cu o zi inainte, luni, 28 mai. Nu este inca clar de ce fusese intemnitat, insa rapoartele mass-media spun ca era un infractor cunoscut, consumator de droguri.

Dupa ce le-a omorat pe politiste, atacatorul a impuscat un barbat de 22 de ani aflat intr-un vehicul care tocmai parasise parcarea unui liceu din apropiere. Atacatorul a luat apoi o femeie ostatica in acea scoala.

Politia a intervenit si a reusit sa il anihileze. Un oficial de rang inalt al procuraturii federale belgiene a declarat pentru Associated Press ca “exista indicii ca ar putea fi un atac terorist”.

In ciuda acestui fapt, centrul de criza din Belgia a declarat ca nu are nici un motiv sa ridice pentru moment gradul de amenintare terorista.

O purtatoare de cuvant a biroului primariei orasului, Laurence Comminette, a declarat ca copiii din scoala erau in siguranta.

Primul ministru, Charles Michel, a spus doar ca “a fost un incident grav”. El s-a intalnit mai tarziu cu oficialii orasului Liège.

„Nu exista inca nicio confirmare ca incidentul este legat de teroare”, a declarat Stevens Yves de la centrul federal de criza din Belgia.

Un presupus terorist a împușcat doi ofițeri de poliție după ce și-a furat armele în orașul belgian Liege.

De asemenea, omul de război a ucis un pasager de mascul în vârstă de 22 de ani pe Boulevard d’Avory, înainte de a lua un ostatic furios la o liceu din apropiere.

Ea a fost eliberată atunci când poliția a împușcat mortul atacatorul, care a numit de către mass-media locală belgianul național Benjamin Herman.

Ofițer de poliție din Liege
Vezi video aici: Un ofițer de poliție la incidentul major din Liege VIDEO
Cel de 36 de ani a fost eliberat din închisoare luni pentru câteva ore, dar nu a reușit să se întoarcă.

El a servit timp pentru infracțiuni de droguri, potrivit rapoartelor mass-media. Se crede că ar fi fost radicalizat în închisoare.

Lasă un răspuns

Top