Esti aici
Acasa > Externe > A câștigat la loto la 84 de ani. Vrea să își aducă ACASĂ nepoții plecați la MUNCĂ în străinătate

A câștigat la loto la 84 de ani. Vrea să își aducă ACASĂ nepoții plecați la MUNCĂ în străinătate

Bătrâna de 84 de ani care a câștigat la loto peste 300 000 de euro în acest weekend s-a prezentat la sediul Loteriri Române pentru a-și revendica premiul. Ea spune că va folosi banii pentru a-și aduce în România nepoții plecați la muncă în străinătate. bunica a caștigat la LOTO. Vrea să dea BANII nepoților pentru intoarcerea ACASA

Posesoarea biletului norocos este din Târgu Jiu, are 84 de ani și, de câțiva ani, joacă constant la Loto 6/49, cu speranța că va câștiga și că, în felul acesta, își va putea ajuta nepoții plecați la muncă în străinătate să se întoarcă acasă.

Ea a mărturisit că este convinsă că „Dumnezeu o iubește” pentru că această mare dorință i s-a împlinit. A aflat că este câștigatoare urmărind, în direct, emisiunea „Lozul cel Mare” de duminică, 15 aprilie.

Numerele au fost alese la întâmplare, așa cum i-au venit în minte. Ea a spus totodată că obișnuiește să joace mereu o singură variantă simplă.

Chiar dacă a câștigat premiul cel mare, câștigătoarea ne-a mărturisit că va continua să joace la loto, că are convingerea că „Cine nu joacă, nu câștigă!”.

Lasă un răspuns

Top