Esti aici
Acasa > Curiozitati > Viorica de la Clejani a răbufnit pe internet: Care este adevărata cauză a decesului tatălui ei

Viorica de la Clejani a răbufnit pe internet: Care este adevărata cauză a decesului tatălui ei

Viorica de la Clejani a răbufnit pe internet. Artista a făcut clarificări cu privire la adevărata cauză a decesului tatălui său. Ea spune că el ar mai fi putut trăi, dar, din spaima de a nu lua Covid-19, nu s-a dus la spital să se trateze.

Viorica de la Clejani a răbufnit pe internet. Cântăreața critică politica spitalelor din România față de bolnavii care nu au Covid-19.

Lumea artistică din țara noastră trece prin momente grele în această perioadă, după decesul mai multor muzicieni sau al oamenilor foarte apropiați de ei.

Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu sunt două nume mari ale muzicii lăutărești, care s-au stins recent din cauza Covid-19, dar nici Viorica de la Clejani nu trece prin clipe fericite.

Viorica de la Clejani a răbufnit pe internet: ”Tatăl meu nu a murit de Covid-19”
Cunoscuta cântăreață este răpusă de durerea pierderii tatălui său și a răbufnit public printr-un mesaj publicat pe internet, pentru a lămuri cauzele morții părintelui său.

Deși au existat voci care au susținut că adevărata cauză a decesului ar fi fost infecția cu noul coronavirus, Viorica a negat vehement acest lucru:

”Să fie foarte clar pentru toată lumea, tatăl meu nu a murit de Covid-19. Tatăl meu a murit de cancer. Ar fi putut trăi, dar din spaima pe care ați băgat-o în lume, mediatizând atât de mult acest virus, a stat acasă și nu a fost să se trateze. Că poate s-ar fi putut salva.

Și, bineînțeles, că nici în spital nu te primesc decât dacă te internează de Covid-19.

”Nu mai moare nimeni de alte boli”
Spitalele sunt pline de pacienți internați cu Covid-19. Nu mai moare nimeni de alte boli, decât de acest virus”, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram, potrivit cancan.ro.

Trebuie precizat faptul că băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejanni a fost cel care a anunțat că bunicul lui a murit.

El a menționat că emisiunea la care participă va fi amânată, fiind difuzată vinerea următoare:

”Am un anunț trist de făcut. Tatăl mamei mele a decedat în această seară. Din acest motiv, emisiunea va fi amânată pentru vinerea viitoare, 09.04.2021. Sper să înțelegeți această situație delicată prin care trecem”, a scris Fulgy pe Instagram.

Lasă un răspuns

Top