Esti aici
Acasa > Evenimente > VIDEO: Un alt şofer român, implicat într-un accident spectaculos în Slovacia. Motivul teribil pentru care a răsturnat pe câmp cisterna de 20 de tone

VIDEO: Un alt şofer român, implicat într-un accident spectaculos în Slovacia. Motivul teribil pentru care a răsturnat pe câmp cisterna de 20 de tone

Un şofer român a fost implicat într-un accident spectaculos în Slovacia. Motivul teribil pentru care a răsturnat pe câmp cisterna de 20 de tone a făcut ca şi un autoturism care circula în spatele lui să fie avariat.

Accidentul s-a petrecut marţi, după prânz, la Trebisov. Românul conducea o cisternă de 20 de tone încărcată cu o substanţă periculoasă, pe o şosea din Slovacia, iar din faţă a observst un camion greu, cu echipamente de circ.

Brusc, o roată a camionului de circ s-a desprins şi i-a apărut în cale. Încercând să evite impactul, şoferul român a tras dreapta de volan, dar din balans a răsturnat cisterna în câmp.

Roata desprinsă nu a lovit camionul, ci un autoturism care circula în spatele acestuia, dar în partea de jos, în bară.

Din fericire, nu au existat răniţi, ci doar pagube materiale. Pompierii au asigurat zona şi au descoperit că nici cisterna, nici rezervorul de combustibil nu au fost avariate, astfel încât nu au existat scurgeri de combustibil sau substanţă periculoasă.

Toţi şoferii implicaţi au fost testaţi cu etilotestul, rezultatele fiind negative pentru toţi.

Lasă un răspuns

Top