Esti aici
Acasa > Evenimente > Prima reacţie a lui Iosif Rotariu, după ce fiica sa cea mare a agresat un băieţel de doi ani, ajuns la spital cu fractură de femur

Prima reacţie a lui Iosif Rotariu, după ce fiica sa cea mare a agresat un băieţel de doi ani, ajuns la spital cu fractură de femur

Iosif Rotariu a avut prima reacţie, după ce fiica sa cea mare a agresat un băieţel de doi ani, ajuns la spital cu fractură de femur. Romina, care are 33 de ani, a fost reţinută de poliţişti şi va fi cercetată penal sub control judiciar.

Fostul fotbalist spune că fiica lui, care suferă de diabet de la 19 ani, a avut o criză de hiperglicemie și nu și-a dat seama ce face. Romina Rotariu ar fi vrut să-l dezvețe pe micuțul de doi ani de o pernă, dar copilul a început să plângă când s-a trezit, moment în care îngrijitoarea bolnavă de diabet n-a mai conștientizat ce face.

Citeste si: Horoscop 29 iunie 2018. Dorinţă împlinită, chemarea dragostei și bani

„Ea este bolnavă de diabet de la 19 ani, acum are 33 de ani, este dependentă de insulină. Marți, la grădiniță, a avut hipoglicemie cu o oră înainte de eveniment. I-a dus maică-sa niște zahăr, avea 50 valoarea glicemiei și într-o oră a ajuns glicemia la 500. Un copil plângea, că era dependent de o pernă adusă de acasă. Mama lui, cu o zi înainte, i-a spus Rominei să-l dezvețe de obicei. Când s-a trezit, copilul a plâns după pernă și atunci Romina l-a luat, l-a bruscat și nu și-a dat seama ce a făcut.”, a spus Rotariu, conform tion.ro.

Fostul fotbalist spune că nu a apucat să vorbească cu părinții celui mic, dar a fost la spital și a vorbit cu medicii despre starea copilului agresat.

„Am înțeles că micuțul este la spital, cu o fractură. Copilul este ok, se va face bine, nu rămâne cu sechele, cu părinții nu am discutat, sunt afectați încă. Am fost la spital chiar atunci în acea seară, am vorbit cu medicii, spun că se va face bine, trebuie să stea o perioadă în spital. Fata mea de două zile nu mănâncă, nu doarme, stă cu perfuzii.”, a conchis Iosif Rotariu.

Lasă un răspuns

Top