Esti aici
Acasa > Evenimente > Video socant! Batrana inchisa intr-o cusca metalica de trei romance, in Italia. O lovesc, trag de par si umilesc in ultimul hal

Video socant! Batrana inchisa intr-o cusca metalica de trei romance, in Italia. O lovesc, trag de par si umilesc in ultimul hal

Presa din Italia a publicat ieri imagini socante surprinse de camerele de supraveghere, intr-un azil din localitatea italiana Roccagorga, provincia Latina.

In inregistarare se vede cum o batrana incearca sa se elibereze din cusca in care a fost imobilizata. O misiune imposibila pentru biata femeie, din cauza barelor metalice aplicate de angajatii azilului in jurul patului.

Il Gazzettino scrie ca alerta a fost data de rudele batranei, care au depus plangere la autoritati pentru a denunta modul in care aceasta este tratata in camin. A fost demarata, astfel, operatiunea „cusca”, in urma careia sapte persoane, dintre care trei romance, au fost puse sub arest la domiciliu.

Convorbirile telefonice din interiorul azilului inregistrarile video au scos la iveala fapte oribile.

Carabinierii au descoperit ca o tineau pe batrana inchisa in cusca, fara servicii igienice, o loveau, umileau si insultau.

„Episoade de autoritarism si violenta comise de proprietar si de angajatii caminului, in detrimentul oaspetilor varstnici cu posibilitati limitate de miscare”, transmit carabinierii.

Mai mult, femeia batrana in cauza, victima multora dintre aceste episoade, era „practic obligata sa traiasca doar in spatiul limitat al propriului pat, datorita unor bare metalice aplicate care formau o cusca in adevaratul sens al cuvantului”.

Citeste si: BREAKING NEWS: O masina a intrat in multime in orasul Manchester. Cel putin cinci victime VIDEO
Potrivit avocatului acuzarii, „femeia batrana gazduita in azil a fost incuiata de mai multe ori cu cheia in propria sa camera, camera care era si lipsita de servicii igienice”. Femeia era adesea „trasa de par” si era „palmuita, imbrancita si insultata la greu”, mai spune avocatul.

Judecatorul pentru anchete preliminarii de la Tribunalul din Latina, Pierpaolo Bortone, a dispus arestul la domiciliu atat pentru titularul caminului de batrani si sotia sa, cat si pentru cinci angajate, dintre care trei sunt romance.

Azilul a fost inchis si pus sub sechestru, batranii care erau gazduiti acolo fiind mutati in alte camine din zona.

Lasă un răspuns

Top