Esti aici
Acasa > Evenimente > Un Avion de mici dimensiuni sa prabusit in Ungaria. Doi oameni au murit

Un Avion de mici dimensiuni sa prabusit in Ungaria. Doi oameni au murit

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in Ungaria, langa aeroportul Pecs-Poganyi. Cei doi oameni aflati la bord au murit in impact, anunta presa locala.

Potrivit anchetatorilor, avionul a decolat la 10 dimineata de pe aeroportul Pecs-Pogany, situat in sud-vestul Ungariei. A facut doua tururi, iar apoi s-a prabusit pe un camp de porumb si a luat foc.

Video socant! Batrana inchisa intr-o cusca metalica de trei romance, in Italia. O lovesc, trag de par si umilesc in ultimul hal
Epava avionului ultrausor tip eFusion, fabricat de compania ungara Magnus Aircraft, a fost gasita la cateva sute de metri de aeroport. Mai multe autospeciale de pompieri au fost trimise la locul tragediei.

Cei doi barbati aflati la bord, in varsta de 42, respectiv 61 de ani, au murit in impact, scrie ziarul Nepszava. Cauzele prabusirii avionului sunt necunoscute, deocamdata. Agentia ungara de presa MTI transmite ca politistii a audiat inclusiv o echipa din cadrul companiei care a construit avionul si care venise la locul prabusirii.

Lasă un răspuns

Top