Esti aici
Acasa > Evenimente > VIDEO: Prapad pe o strada din Arad. Un sofer polonez neatent a spulberat o fata de 24 de ani, strivindu-i masina cu microbuzu

VIDEO: Prapad pe o strada din Arad. Un sofer polonez neatent a spulberat o fata de 24 de ani, strivindu-i masina cu microbuzu

Accident grav, noaptea trecută, în Arad. Incidentul s-a produs între un microbuz condus de un bărbat cu cetățenie poloneză și o tânără de 24 de ani care conducea un Citroen.

Microbuzul condus de cetățeanul polonez care circula pe strada Dorobanți, la intersecția cu strada Andrei Șaguna nu a acordat prioritate autoturismului Citroen care circula din direcția spitalului și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat, strivind Citroen-ul de scările casei în care au fost proiectate ambele vehicule.

Citeste si: Horoscop 12 iulie 2018. Dragoste pe viaţă, bani mulţi și o veste bună

Arad. Un şofer polonez neatent a spulberat o fată de 24 de ani, strivindu-i maşina cu microbuzu

Ambii şoferi au fost transportați la Spitalul Județean Arad.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, colegii mei au stabilit că azi-noapte, în jurul orei 00:30, un tânăr de 18 ani, cetățean polonez, a condus o autoutilitară pe strada Dorobanți, iar la intersecția cu strada A. Șaguna nu a respectat semnificația indicatorului rutier “oprire”, pătrunzând in intersecție, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa dinspre Piața Spitalului, condus de o tânără de 24 de ani, din Arad” a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Lasă un răspuns

Top