Esti aici
Acasa > Evenimente > ALERTA: Autostrada Soarelui, blocata in totalitate din cauza cisternei cu kerosen care s-a rasturnat la Drajna

ALERTA: Autostrada Soarelui, blocata in totalitate din cauza cisternei cu kerosen care s-a rasturnat la Drajna

Autostrada Soarelui a fost blocată în totalitate, pe ambele sensuri, astăzi, între Drajna şi Lehliu pentru operaţiunea de ridicare a cisternei cu kerosen care s-a răsturnat ieri.

„La această oră, circulația rutieră este închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, București – Constanța, între Drajna și Lehliu, pe ambele sensuri de deplasare din cauza operațiunii de transfer a cherosenului din cisterna rasturnată ieri, 11.07.2018, la km 79 al autostrăzii.

Citeste si: Horoscop 12 iulie 2018. Dragoste pe viaţă, bani mulţi și o veste bună

În prezent circulația autovehiculelor, între Drajna și Lehliu se desfășoară deviat pe DN 3A.

Precizăm că o macara pusă la dispoziție de către CNAIR a repus pe roți cisterna răsturnată, iar la această oră se desfășoară operațiunea de transfer a combustibilului din cisterna implicată în incident în alte două cisterne.

La finalul acestei operațiuni, drumarii de la CNAIR vor interveni în zona afectată pentru a curăța carosabilul și a redeschide circulația pe sectorul închis în condiții de siguranță.

La finalul întregii operațiuni, CNAIR SA va anunța când se va redeschide circulația rutieră pe A2, București – Constanța, pe ambele sensuri”, se arată într-un comunicat al CNAIR.

Lasă un răspuns

Top