Esti aici
Acasa > Curiozitati > Vaticanul a anuntat de curand ca organizeaza un „curs de exorcizare”. „Din ce in ce mai multi oameni sunt posedati! Cererea de exorcisti s-a triplat!”

Vaticanul a anuntat de curand ca organizeaza un „curs de exorcizare”. „Din ce in ce mai multi oameni sunt posedati! Cererea de exorcisti s-a triplat!”

Vaticanul a anuntat de curand ca organizeaza un „curs de exorcizare”, motivand ca din ce in ce mai multi oameni sunt posedati.

Benigno Palilla, preot sicilian si exorcist, a spus pentru Radio Vatican ca anual in Italia se inregistreaza aproximativ 500.000 de presupuse cazuri de posedare de catre diavol, drept pentru care si cererea de exorcisti s-a triplat.

Palilla considera ca sporirea activitatii demonice apare odata cu numarul tot mai mare de oameni care apeleaza la serviciile ghicitorilor si cititorilor in carti de tarot. Aceste practici „deschid usa catre diavol si catre posedare”, a explicat acesta. in acelasi timp, acesta a adaugat ca multe cazuri de posedare au legatura cu probleme psihologice sau spirituale, nu cu diavolul.

Benigno Palilla, preot sicilian şi exorcist, a spus pentru Radio Vatican că anual în Italia se înregistrează aproximativ 500.000 de presupuse cazuri de posedare de către diavol, drept pentru care şi cererea de exorcişti s-a triplat.

Palilla consideră că sporirea activităţii demonice apare odată cu numărul tot mai mare de oameni care apelează la serviciile ghicitorilor şi cititorilor în cărţi de tarot. Aceste practici „deschid uşa către diavol şi către posedare”, a explicat acesta. În acelaşi timp, acesta a adăugat că multe cazuri de posedare au legătură cu probleme psihologice sau spirituale, nu cu diavolul.

Într-adevăr, în ultimii ani oamenii care caută serviciile astrologilor sunt din ce în ce mai mulţi, organizaţia Codacons avertizând chiar că un sfert dintre italieni merg regulat la astfel de practici.

Lasă un răspuns

Top