Esti aici
Acasa > Curiozitati > Ursuletul Soni ar putea fi impuscat pentru ca a ranit o idioata care voia sa-si faca un selfie cu el – video

Ursuletul Soni ar putea fi impuscat pentru ca a ranit o idioata care voia sa-si faca un selfie cu el – video

Consiliul Județean Harghita a cerut ministerului Mediului să aprobe fie mutarea, fie împușcarea ursulețului Șoni, care trăiește pe malul lacului Sfânta Ana, după ce la sfârşitul săptămânii trecute a rănit o turistă din Ungaria.
Ursulețul Șoni ar putea fi împușcat pentru că a rănit o idioată care voia să-și facă un selfie cu el – video

Urs brun

Ursuleţul Şoni este mascota lacului Sfânta Ana. Are doi ani şi jumătate şi a fost lăsat să se descurce singur de către mama lui. Localnicii spun că ursul este învăţat de mic cu oamenii, de la care așteaptă să îi dea de mâncare.

Vineri, o turistă venită de la Budapesta l-a ademenit cu mâncare pentru a face un selfie cu el, iar când hrana s-a terminat ursul a atacat în speranţa că mai face rost. Femeia a ajuns la Spitalulul din Miercurea Ciuc cu o rană serioasă la picior.

”Ursul este OK. Nu este periculos. Nu au fost situaţii periculoase. Lacul este minunat, şi am am înţeles că ursul poate să înoate aici în acest lac. Nimeni nu are voie să înoate, dar ursul poate.

Doamna a dat Kurtocs Kolacs la urs, lui Şoni. După ce nu a mai avut ce să îi dea, a ciupit. Nu a fost semn de atac. Dacă un urs muşcă piciorul rupe osul şi sfârtecă carnea. Selfie faci la televizor sau cu soţia, nu cu ursul”, a declarat Kerstes Ladislau Ştefan, custodele rezervaţiei Lacul Sfânta Ana.

Lasă un răspuns

Top