Esti aici
Acasa > Evenimente > Nu ai loc de munca? Statul iti da 40.000 de lei. Iata cum si cat de usor ii poti obtine!

Nu ai loc de munca? Statul iti da 40.000 de lei. Iata cum si cat de usor ii poti obtine!

Tinerii fara un loc de munca ar putea accesa un credit de pana in 40.000 de lei, cu dobanda subventionata de stat si garantat in proportie de 80% de Fondul de Garantare al statului, potrivit unui proiect de lege pentru instituirea schemei de ajutor de stat „Imprumuturi fara dobanda pentru tineri”, publicat in programul legislativ al Guvernului Romaniei pentru acest an, perioada mai – decembrie.

articolul continua dupa recomandari

Ea – “geniul rau”, el – “un comunist de omenie”. Cu ce il avea la mana Elena Ceausescu pe sotul ei?! Cearta dintre cei doi, un mister: “Nicule, ia vezi, ca acum schimb foaia, unde te trezesti tu?”

Proiectul de lege este initiat de Secretariatul General al Guvernului (SGG) si de Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza (CNSP).

„Programul are ca scop facilitarea accesului la finantare, pentru tinerii sub 26 de ani care nu au un loc de munca sau care sunt in perioada studiilor”, se arata in proiectul consultat de News.ro.

Valoarea maxima a creditului 40.000 lei, iar statul acorda o garantie de 80% prin Fondul de Garantare.

Pentru a-l accesa, nu este nevoie ca tinerii sa aiba venituri, rata dobanzii este robor la trei luni plus 2%, iar dobanda este subventionata de stat.

Durata creditului este 5 ani, iar destinatia imprumutului este „acoperirea nevoilor unui tanar: educatie, sanatate, cultura, sport”.

Lasă un răspuns

Top