Esti aici
Acasa > Curiozitati > Unii americani sunt atât de fraieri încât donează bani pentru a o face pe Kyle Jenner cea mai tânără miliardară a lumii!

Unii americani sunt atât de fraieri încât donează bani pentru a o face pe Kyle Jenner cea mai tânără miliardară a lumii!

Anunțul a fost făcut de revista Forbes, care estimat că Jenner are o avere ce valorează 900 de milioane de dolari, adunată în principal datorită brand-ului de produse cosmetice.

Forbes mai nota că media a făcut mișto de pretenția lui Jenner de a poza într-un miliardar construit prin forțe proprii, dar a admis că asta e problema căreia trebuie să-i facă față o persoană dintr-o familie celebră, care câștigă mai mulți bani și mai multă notorietate.

Dar media și publicul văd lucrurile în mod total diferit!

Adică, cine s-ar putea gândi, măcar doar pentru a se amuza, de faptul că unii ar fi în stare să dea bani miliardarei Jenner pentru nimic, nu?

Și totuși, o campanie de strângere de fonduri, lansată pe platforma Go Fund Me, cu scopul de o ajuta pe Kyle Jenner să strângă cei 100 de milioane de dolari care o despart de statutul de miliardar, are succes!

”Kyle Jenner a apărut pe coperta revistei Forbes pentru că are o avere de 900 de milioane de dolari, ceea ce este înduiosător.

Nu-mi doresc să trăiesc într-o lume în care Kyle Jenner nu este miliardară.

Trebuie să facem eforturi să adunăm cei 100 de milioane de dolari care-i lipsesc pentru a avea un miliard. Este extrem de important! Dă mai departe”, a scris inițiatorul campaniei de strângere de fonduri.

În mod normal, orice om întreg la cap ar fi considerat anunțul drept o glumă, dar nu și americanii… În numai două zile, 90 de persoane au donat 2.046 de dolari.

Mai este mult până la îndeplinirea obiectivului, dar, nu e deprimant faptul că unii dintre semenii noștri sunt atât de fraieri?

Lasă un răspuns

Top