Esti aici
Acasa > Evenimente > Un sofer roman a fost arestat intr-o benzinarie din Germania, dupa ce a pus in rezervor benzina, in loc de motorina

Un sofer roman a fost arestat intr-o benzinarie din Germania, dupa ce a pus in rezervor benzina, in loc de motorina

Un român a fost arestat într-o benzinărie din Germania, după ce a pus în rezervor benzină, în loc de motorină. Staţia unde a alimentat a fost complet închisă şi izolată joi seara.

Românul a mers la o benzinărie de pe strada Trift din Dusseldorf joi la ora 15:00, la volanul unui Opel Movano şi a făcut plinul. Când rezorvorul dubei a fost full, şoferul de 30 de ani a realizat că îl umpluse cu benzină, în loc de motorină.

Un sofer roman a fost arestat intr-o benzinarie din Germania, dupa ce a pus in rezervor benzina, in loc de motorina

Citeste si: Horoscop 9 iunie 2018. Bani, dragoste trădată şi o ofertă de milioane

A condus duba într-o curte din spatele benzinăriei şi acolo a scos furtunul de alimentare a motorului şi a lăsat să se scurgă într-un şanţ toată benzina din rezervor. Angajaţii staţiei de alimentare au observat ce se întâmplă şi au alertat imediat poliţia.

Pompierii au înconjurat zona, au securizat-o şi izolat-o, iar poliţia l-a reţinut pe şoferul român. Acesta a fost prezentat în faţa unui procuror, fiind acuzat de infracţiune de natură ecologică. După câteva ore de audieri, el a fost eliberat în schimbul unei cauţiuni. Va fi judecat în stare de libertate.

Lasă un răspuns

Top