Esti aici
Acasa > Evenimente > Imagini socante pe o sosea din Polonia, unde 43 de copii au fost victime intr-un impact teribil. Autocarul care-i aducea din excursie a fost lovit de un camion (video)

Imagini socante pe o sosea din Polonia, unde 43 de copii au fost victime intr-un impact teribil. Autocarul care-i aducea din excursie a fost lovit de un camion (video)

Imagini socante pe o sosea din Polonia, unde 43 de copii au fost victime intr-un impact teribil. Autocarul care-i aducea din excursie a fost lovit de un camion. Un autoturism a fost si el implicat in accident.

Accidentul s-a produs la Tenczyn, inainte de ora 10:00, vineri, cand un camion a depasit pe linie dubla continua si a intrat intr-un autocar plin cu elevi de clasa a saptea care se intorceau dintr-o excursie la Zakopane. 43 de copii au fosta raniti, doi dintre ei extrem de grav.

Citeste si: Horoscop 9 iunie 2018. Bani, dragoste tradata si o oferta de milioane

Soferul camionului si soferul autocarului sunt si ei de asemenea in stare critica. Salvarea soferului autocarului a fost ingreunata dupa ce barbatul a ramas blocat intre volan si scaun, au anuntat pompierii polonezi.

citeste si Un autocar plin s-a lovit cu un TIR in Spania, un roman intre victime

Ranitii au fost internati in sase spitale din Cracovia si din imprejurimi, majoritatea prezentand contuzii puternice si fracturi. 25 dintre raniti, majoritatea copii, au fost dusi de la locul accidentului direct la spital. Numarul mare al victimelor obligand salvatorii sa ii duca pe ceilalti intr-o sala de sport din Tenczyn, pentru a le acorda primul ajutor.

Traficul pe una dintre cele mai circulate sosele turistice din Polonia a fost blocat aproape 10 ore.

Lasă un răspuns

Top