Esti aici
Acasa > Curiozitati > Un Oraș din Anglia, pus pe jar după ce o fetiţă de trei ani a fost ademenită pe stradă. „Răpitorul” era

Un Oraș din Anglia, pus pe jar după ce o fetiţă de trei ani a fost ademenită pe stradă. „Răpitorul” era

Alarmă falsă de răpire în Brighton, Marea Britanie © Sussex Police via Daily Mail

Un oraș întreg din Marea Britanie a stat cu sufletul la gură, după ce poliția a publicat imagini ale unui presupus răpitor, surprins în timp ce ademenește o copilă de trei ani. Ofițerii au împânzit străzile, toate taxi-urile au fost informate cu privire la suspect, iar autoritățile au ridicat de la sol chiar și un elicopter. Doar pentru a se afla că fetița „răpită” era, de fapt, cu tatăl ei, care încerca sa o convingă să meargă acasă.

Poliția din Sussex a creat isterie în orașul Brighton după ce a publicat imagini suprinse de camerele de supraveghere, în care un bărbat misterios părea a convinge o copilă să îl urmeze la mașină, ziua, în plină stradă.

Vezi si: Horoscop 6 noiembrie 2018. Idee genială, bani și o persoană înșelătoare

Copila nu era răpită, ci cu tatăl ei

La scurt timp, imaginile au devenit virale pe social media, iar polițiștii au ieșit în număr mare pe străzi. Individul a fost adus în atenția taximetriștilor din oraș, iar un elicopter special a început să patruleze cerul din Brighton.

Polițiștii caută fetița răpită

Totul s-a sfârșit cu scurt timp înainte de miezul nopții, când un bărbat a sunat la poliție pentru a anunța că el este în imagini și că, de fapt, nu este răpitor, ci tatăl copilei. Încerca să o convingă pe micuță să meargă acasă, dar aceasta avea mofturi.

Verificările făcute la locuința bărbatului au confirmat cele spuse, polițiștii găsind-o pe fetiță dormind liniștită în propriul pat.

„E clar că persoana care a sunat inițial poliția a interpretat greșit ceea ce s-a întâmplat, dar a acționat cu bună credință”, a spus purtătorul de cuvânt al forțelor de ordine.

sursa dailymail.co.uk

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top