Esti aici
Acasa > Curiozitati > Socant O alta fată de 15 ani a fost ucisă, într-o pădure, în cadrul unui ritual satanic

Socant O alta fată de 15 ani a fost ucisă, într-o pădure, în cadrul unui ritual satanic

O fată de 15 ani a fost ucisă, într-o pădure, în cadrul unui ritual satanic © Daily Mail

O fată în vârstă de 15 ani a fost ucisă, într-o pădure, în cadrul unui ritual satanic. Poliţiştii au găsit, lângă corpul fetei, mai multe simboluri satanice, dar şi doi cocoşi decapitaţi.

Alisa Onyshchuk, o adolescentă din oraşul Babai, regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei, a dispărut în timp ce se ducea spre şcoală.

Vezi si: Horoscop 7 noiembrie 2018. Dragoste secretă, mulţi bani și o ispită irezistibilă

Mama fetei a fost cea care a alertat Poliţia după ce a fost informată de profesorii de la şcoală că fiica sa nu s-a prezentat la cursuri.

Femeia a pornit pe acelaşi drum pe care fiica ei îl făcea zilnic pentru a merge la şcoală şi a făcut o descoperire teribilă.

Într-o pădure din apropierea oraşului în care locuieşte, fata de 15 ani a fost găsită moartă, iar lângă trupul ei se aflau mai multe simboluri satanice, dar şi doi cocoşi decapitaţi ce fuseseră atârnaţi în copaci, notează Daily Mail.

Fata de 15 ani a fost ucisa intr-un ritual satanic in Ucraina

Poliţiştii au descoperit că, înainte de a fi ucisă, fata a fost violată.

Una dintre voluntarele care au participat, alături de mama fetei, dar şi de poliţişti, la operaţiunile de căutare, a povestit pentru presa locală că în jurul trupului neînsufleţit erau desenate simboluri satanice.

„Corpul a fost găsit într-o pădure. Era înconjurat de simboluri satanice desenate pe pământ. Doi cocoşi decapitaţi erau spânzuraţi în copacii din apropiere, iar faţa adolescentei era acoperită cu sânge”, a declarat Marina.

Poliţiştii au realizat portretul-robot al unui suspect văzut în compania fetei în ziua în care aceasta a dispărut.

sursa dailymail.co.uk.

Lasă un răspuns

Top