Esti aici
Acasa > Externe > Un alt microbuz cu moldoveni s-a rasturnat in Cehia. Sunt opt victime, printre care trei copii. Imagini teribile de la locul accidentului (video)

Un alt microbuz cu moldoveni s-a rasturnat in Cehia. Sunt opt victime, printre care trei copii. Imagini teribile de la locul accidentului (video)

Un microbuz cu moldoveni s-a răsturnat în Cehia. Sunt opt victime, printre care trei copii. Poliţia cehă spune că accidentul s-a produs din cauza supraîncărcării microbuzului, căruia i-a explodat un cauciuc.

Accidentul a avut loc duminică seara, după ora 10:30, pe autostrada D5, în direcţia Praga – Rozvadov. Un microbuz Mercedes înmatriculat în Moldova în care călătoreau opt persoane, între care trei copii cu vârste de trei, şase şi opt ani, s-a răsturnat la viteză mare, ajungând în afara carosabilului.

În afară de călători, în microbuz erau cantităţi mari de fructe, sticle cu băutură şi legume, după cum a declarat un oficial al poliţiei cehe.

Doi dintre răniţi au fost transportaţi în stare gravă cu elicopterul la un spital din Praga, în vreme ce ceilelalte victime au fost duse la spitalul din Plzen.

Din câte se pare, moldovenii mergeau la muncă în Germania, întorcându-se de acasă, din vacanţă. Accidentul a avut loc în apropierea graniţei dintre Cehia şi Germania.

Lasă un răspuns

Top