Esti aici
Acasa > Curiozitati > Tragedie cumplita in Italia. Un roman a fost gasit mort, cu un cutit infipt in piept. Barbatul era tatal a trei copii si muncea in agricultura

Tragedie cumplita in Italia. Un roman a fost gasit mort, cu un cutit infipt in piept. Barbatul era tatal a trei copii si muncea in agricultura

Un român care trăia la Vigasio, provincia italiană Verona, din Veneto, a fost găsit mort, cu o lamă de cuțit înfiptă în piept. Cadavrul bărbatului a fost descoperit chiar de soţia lui, care a alertat imediat serviciul de urgențe de la 118.

Femea şi-a găsit soţul mort pe pat, cu faţa în sus și cu un cuțit înfipt în piept.

Citeste si: Horoscop 16 iulie 2018. Dragoste loială, bani mulţi și o soartă crudă

S-a întâmplat sâmbătă seara, 14 iulie, când s-a întors acasă, în Corso Vittorio Emanuele al II-lea din Vigasio, potrivit veronasera.it.

La fața locului s-au prezentat agenții de poliție din Vigasio, cei de la divizia operațională și mobilă din Villafranca și Poliția Științifică de la Verona.

Investigațiile continuă și se așteaptă în aceste momente rezultatul autopsiei, pentru a se putea stabili dacă și-a luat singur viața sau a fost ucis. Deocamdată, anchetatorii nu au nicio pistă.

Românul venise cu familia pentru un trai mai bun. Bărbatul muncea în agricultură.

Lasă un răspuns

Top