Esti aici
Acasa > Evenimente > Sute de sirieni au ieşit în stradă, pentru a demonstra că nu se tem de bombardamentele lansate de SUA (Video)

Sute de sirieni au ieşit în stradă, pentru a demonstra că nu se tem de bombardamentele lansate de SUA (Video)

Sute de sirieni au ieşit în stradă, pentru a demonstra că nu se tem de bombardamentele lansate de SUA (Video) © Sursă: Youtube/La Repubblica

Președintele Siriei, Bashar al-Assad, a declarat că raidurile aeriene ale alianței conduse de SUA i-au sporit determinarea de a continuă să se „lupte și să distrugă „forțele rebelilor din tară, în timp ce sute de sirieni au ieșit pe străzi pentru a demonstra că nu se ascund de atacuri.

Assad a precizat că nu își va schimbă metodele de a se luptă cu „teroristi din toate părtile tării „. Mai devreme, guvernul sirian a publicat un videoclip în care Assad, imbrăcat în costum și cu cravată, poate fi văzut cum ajunge la sediul Președinției siriene pentru a-și reluă programul obișnuit. „Dimineata rezistenței „, se arată în descrierea videoclipului. În același timp, sute de sirieni au ieșit pe străzi în piețele din Damasc pentru a demonstra că nu se ascund și a-și arăta susținerea fată de regimul lui Assad. În imagini pot fi văzuti bărbati care flutură steagurile Siriei, Rusiei și Iranului.

De asemenea, sunt afișate imagini cu Assad, mașinile claxonează iar cetătenii pot fi văzuti arătand semnul victoriei. „Nu ne este frică de rachetele americane, le-am umilit rachetele, noi suntem pe străzi, în piețe, nu în adăposturi. Sirienii râd de ei „, a afirmat unul dintre protestatari, Mahmoud Ibrahim.

Lasă un răspuns

Top