Esti aici
Acasa > Externe > Sute de cartuşe şi două pistoale, găsite la Strehaia de un localnic care îşi renova acoperişul casei

Sute de cartuşe şi două pistoale, găsite la Strehaia de un localnic care îşi renova acoperişul casei

Un localnic din Strehaia a găsit sute de cartuşe şi două pistoale când îşi renova acoperişul casei © Pixabay

Un localnic din Strehaia a găsit peste o sută de cartuşe şi două pistoale, unul posibil confecţionat artizanal, în momentul în care a vrut să renoveze acoperişul casei. Poliţiştii au confiscat armele şi muniţia, încercând să stabilească modul în care au ajuns acolo.

Poliţişti din Mehedinţi au anunţat, marţi, că au fost sesizaţi de către un bărbat de 65 ani din Strehaia că, în timp ce renova acoperişul locuinţei, a găsit mai multe elemente de muniţie şi două pistoale a căror provenienţă nu o cunoaşte.

Vezi si: Horoscop 22 august 2018. Despărţire dureroasă, bani și o persoană diabolică

”La faţa locului s-au deplasat specialişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au identificat 84 cartuşe cu glonţ calibru 5,6 mm, un încărcător de pistol în interiorul căruia se aflau 3 cartuşe cu glonţ calibru 9 mm, 17 cartuşe cu glonţ calibru 7,62 mm, 23 capse nepercutate, precum şi două pistoale, unul posibil să fie confecţionat artizanal”, au anunţat poliţiştii.

Aceştia au ridicat întreaga cantitate de muniţie şi cele două arme în vederea continuării cercetărilor sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând a stabilii provenienţa gloanţelor şi a pistoalelor.

Sursa: News.ro

Lasă un răspuns

Top