Esti aici
Acasa > Curiozitati > Spuneți „la revedere” oboselii cronice, problemelor tiroidiene, artritei reumatoide șI multor altora cu ajutorul acestui remediu natural

Spuneți „la revedere” oboselii cronice, problemelor tiroidiene, artritei reumatoide șI multor altora cu ajutorul acestui remediu natural

Stilurile de viață nesănătoase pe care le avem astăzi provoacă numeroase probleme de sănătate, iar alimentele procesate pe care le consumăm zilnic sunt cele mai mari dușmani atunci când vine vorba de bunăstarea noastră.

Mai mult, suntem expuși stresului permanent, substanțelor chimice dăunătoare, contaminanților din mediul nostru și toți acești factori ne corupe ireversibil sănătatea. Din acest motiv, am fost predispuși la diverse afecțiuni și boli.

TE-AR MAI PUTEA INTERESAMgid

Senzație! Această amuletă atrage banii ca un magnet

Interviu cu studentul care a câștigat 86 mil. la loterie!

Nu repeta! Asta a făcut-o bogată și nebună

Momeala care atrage pestele ca un magnet, indefernt de anotimp

Liniște, prospețime și confort într-un cartier de vis

Am câștigat premiul cel mare de 86$ milioane, datorită amulet!
Cu toate acestea, chiar dacă acestea sunt tratate convențional cu diverse medicamente, cel mai bun mod de a sprijini sănătatea globală și de a preveni și trata astfel de boli și boli de sănătate este alegerea abordărilor naturale.

Cei doi huligani s-au luat de prietena acestui…
Armurariu – planta remediu care iti salveaza ficatul

na dintre cele mai puternice ierburi naturale pe care le puteți folosi este cimbru, care oferă beneficii multiple pentru sănătate, fiind bogat în minerale, cum ar fi potasiul, fierul și calciul.

De asemenea, acționează ca un antioxidant puternic, astfel încât industria farmaceutică adaugă cimbru la numeroase medicamente pentru tratamentul sclerozei multiple, a lupusului și a artritei reumatoide

Cimbru tratează în mod eficient toate aceste boli, precum astmul, tusea și bronșita, amețeli, dureri în gât, oboseală cronică, reglează tensiunea arterială, ajută la formarea celulelor roșii din sânge, tratează laringita. Activitatea sa este prea puternică, astfel încât aceasta oferă efecte satisfăcătoare în câteva zile.

Ingrediente:

mână de cimbru (proaspătă sau uscată)

1 ceașcă de apă fiartă

miere (opțional)

Cum se prepară?

Spălați cimbru, puneți-l într-un castron și turnați apa fiartă peste el. După câteva minute, întindeți-l, adăugați miere și beți-l zilnic.

Acest lucru vă va stimula sănătatea generală și vă va ajuta să tratați multe afecțiuni ale sănătății și boli autoimune cum ar fi scleroza multiplă, lupusul, artrita reumatoidă și fibromialgia.

Lasă un răspuns

Top