Esti aici
Acasa > Curiozitati > A fost prins bărbatul care a împuşcat-o pe fetiţa româncă în spate, la Roma, chiar în braţele mamei. Este italian şi a fost angajat al Senatului

A fost prins bărbatul care a împuşcat-o pe fetiţa româncă în spate, la Roma, chiar în braţele mamei. Este italian şi a fost angajat al Senatului

A fost prins bărbatul care a împuşcat-o pe fetiţa româncă în spate, la Roma, chiar în braţele mamei. Este italian şi a fost angajat al Senatului

Carabinierii l-au prins pe bărbatul care a împuşcat-o în spate pe fetiţa româncă, marţi, la Roma, în timp ce copila era ţinută în braţe de mama ei.

Potrivit cotidianului La Repubblica, bărbatul are 59 de ani, este italian şi a lucrat în cadrul Senatului.

Citeste si: Horoscop 25 iulie 2018. Achiziţii spontane, noroc în dragoste şi o promovare
Micuţa care abia a împlinit 13 luni a fost împuşcată de la balcon, cu un armă cu aer comprimat, de tip airsoft.

Glonţul a intrat prin umărul drept şi a ajuns foarte aproape de inimă, provocându-i copilei o leziune vertebrală care i-ar putea provoca paralizie. Fetiţa este în continuare în stare critică, la spitalul Bambino Gesù.

La această oră, anchetatorii italieni nu excud ca atacul să fi fost intenţionat, din cauza urii rasiale. Mai ales că tragedia s-a produs în apropiere de o tabără de romi din capitala Italiei, care a mai fost ţinta atacurilor xenofobe în trecut.

La percheziţiile făcute de poliţişti în locuiţa bărbatului, s-au găsit un pistol şi o puşcă cu aer comprimat.

Individul şi-a justificat fapta spunând că a vrut să testeze o armă pe care tocmai o cumpărase.

Mama copilei a susţinut încă de la început că cineva a tras intenţionat asupra lor, însă femeia, care îşi ţinea fiica în braţe în momentul atacului, nu a văzut autorul.

Viaţa micuţei Cerasela atârnă acum de un fir de aţă. Medicii se luptă ca să-i salveze viaţa, însă sunt în continuare rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Lasă un răspuns

Top