Esti aici
Acasa > Curiozitati > Soferul unui autocar a facut live pe Facebook in timpul unei petreceri cu manele pe drumul dintre Constanta si Bucuresti (Video)

Soferul unui autocar a facut live pe Facebook in timpul unei petreceri cu manele pe drumul dintre Constanta si Bucuresti (Video)

Inconstienta dusa la extrem in cazul unui sofer de autocar care face curse regulate intre Constanta si Bucuresti.

Barbatul a facut live pe Facebook in timp ce conducea, iar pasagerii au inceput sa danseze pe culoar pe ritmuri de manele.

Petrecerea cu manele din autocar a fost transmisa live pe Facebook chiar de soferul care, din imagini, era mai atent la prietenii virtuali si la intretinerea atmosferei din autocar, decat la drum.

Potrivit unor surse, clipul video ar fi fost inregistrat in urma cu mai bine de un an, insa in urma cu cateva zile au fost repostate pe Facebook.

„Fratilor, petrecere mare in autocar. Hop, ca la Constanta. Petrecere mare pe cursa de Bucuresti-Constanta. Toata lumea se simte life”, le-a transmis soferul prietenilor de pe Facebook.

De cealalta parte, pasagerii din autocar au urmat, la randul lor, inconstienta soferului si in loc sa ii atraga atentia, au inceput sa danseze pe manele.

Imaginile de pe Facebook vin la numai doua saptamani dupa ce noua romani au murit intr-un accident rutier produs pe o autostrada din Ungaria in timp ce soferul unui microbuz facea live la volan.

In urma acestei tragedii, Observator si Politia Romana au demarat o campanie pentru stoparea acestui fenomen.

Peste 30.000 de oameni au semnat petitia Stop live pe Facebook la volan! Da like vietii!

Familiile celor 9 victime ale accidentului din Ungaria încă aşteaptă ca trupurile celor dragi să fie repatriate. Tragedia rutieră se poate, însă, repeta. După ce ieri în doar o oră 50 de şoferi au fost depistaţi de un singur filtru de Poliţie, folosind telefonul în timp ce conduceau, astăzi românii încă fac live de la volan.

Lasă un răspuns

Top