Esti aici
Acasa > Curiozitati > Şeful bandei de hoţi care a torturat o familie de italieni, la Lanciano, este tot român. Tânărul de 26 ani, cel mai sângeros dintre tâlhari

Şeful bandei de hoţi care a torturat o familie de italieni, la Lanciano, este tot român. Tânărul de 26 ani, cel mai sângeros dintre tâlhari

Doi italieni au fost torturati in casa lor din Lanciano de o banda de hoti romani © Corriere della Sera

Autoritățile italiene l-au identificat pe șeful bandei de hoți români, care a torturat o familie de italieni, la Lanciano, în Italia, scrie Corriere della Sera.

Chirurgul italian Carlo Martelli și soția acestuia, Niva Bazzan, ambii în vârstă de 69 ani, au fost bătuți și torturați, duminică, timp de mai multe ore, de o bandă de hoți români, care aveau informații că aceștia ar avea un seif plin cu bani în casa lor din Lanciano, un oraș din vestul Italiei.

Vezi si: Carlo Martelli, Chirurgul Italian Torturat De Hoţii Români: „Văzând Ce-I Fac Soţiei, Eram Convins Că Vom Muri” (Video)

Vezi si: Horoscop 27 septembrie 2018. Pas curajos în dragoste, bani și o mărturisire emoţionantă

Familie de italieni, torturata de o banda de hoti români

Cei doi au fost bătuți cu bestialitate, iar femeii i-a fost tăiată urechea dreaptă.

Familie de italieni, torturata de o banda de hoti români

Autoritățile au arestat, până acum, trei români: Constantin Aurel Turlica, 22 de ani, Ion Cosmin Turlica, 20 de ani și Aurel Ruset, 25 de ani.

Cei trei, care sunt doi frați și un văr, au fost prinși în momentul în care încercau să fugă cu o mașina Volkswagen Golf, cu numere românești, ei fiind blocați de mașinile polițiștilor în apropierea localității Lanciano. Ei aveau asupra lor 3400 de euro, furați din cauza chirurgului italian.

Familie de italieni, torturata de o banda de hoti români

Potrivit Corriere della Sera, polițiștii îl caută acum pe șeful bandei, identificat în persoana lui Alexandru Bogdan Colțeanu, în vârstă de 26 de ani.

Potrivit mărturiilor victimelor, în momentul jafului a fost prezent și un al patrulea membru al bandei, un tânăr care vorbea perfect limba italiana, cu accent pugliez.

Familie de italieni, torturata de o banda de hoti români

Alexandru Bogdan Colțeanu, care era cunoscut autorităților italiene, având precedente penale în zona orașului Napoli, este dat în urmărire și căutat de forțele de ordine.

Polițiștii cred că acesta a fugit probabil spre Rimini.

Lasă un răspuns

Top