Esti aici
Acasa > Curiozitati > Carlo Martelli, chirurgul italian torturat de hoţii români: „Văzând ce-i fac soţiei, eram convins că vom muri” (Video)

Carlo Martelli, chirurgul italian torturat de hoţii români: „Văzând ce-i fac soţiei, eram convins că vom muri” (Video)

O familie de medici italieni din Lanciano a fost măcelărită de o bandă de hoţi români, în propria casă. Hoţii i-au jefuit pe cei doi soţi, Medicul chirurg Carlo Martelli şi soţia sa, Niva Bazzan.

Crezând că în casă se află ascuns un seif cu o sumă mare de bani, hoţii i-au chinuit groaznic pe cei doi italieni, medicul Carlo Martelli fiind obligat să privească în timp ce soţiei sale, Niva Bazzan, îi era tăiată o ureche.

Vezi si: Horoscop 27 septembrie 2018. Pas curajos în dragoste, bani și o mărturisire emoţionantă

În casă nu se afla niciun seif, iar hoţii români, după ce i-au torturat pe cei doi italieni, au fugit doar cu suma de 3400 de euro şi cardurile bancare ale celor doi soţi.

În scurt timp s-au făcut şi primele arestări. Trei bărbați de naționalitate română au fost reţinuţi şi, potrivit presei italiene, ar fi vorba despre doi frați și un văr al lor, toți cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani. A patra persoană aparticipantă la jaf este căutată de poliţişti.

Medicul chirurg Carlo Martelli a povestit presei italiene ce s-a întâmplat în noaptea respectivă.

„Eram convins că ne vor ucide. Mă loveau fără oprire, apoi au adus-o pe soţia mea. Am văzut ce i-au făcut, au început să o taie, am văzut când i-au tăiat o ureche şi apoi n-am mai înţeles nimic. Eram convins că ne omoară pe amândoi. Ne-au bătut din nou, legaţi de mâini şi de picioare, ne loveau fără oprire. Urlau să le spunem unde este seiful sau ne vor tăia în bucăţi. Nu aveam seif…”

4 români au masacrat o familie italiană. Au început să taie bucăţi din femeie, pentru că nu spunea unde sunt banii

Atât medicul italian, cât şi soţia sa au fost internaţi de urgenţă în spital, răniţi grav.

Cercetarea poliţiştilor este acum axată pe al patrulea tâlhar, probabil liderul bandei, care ar fi reuşit să scape. În prezent, este în desfăşurare o operațiune majoră pentru prinderea liderului bandei de hoţi.

Mărturia tulburătoare a Nivei Bazzan, italianca masacrată de români: „M-au aşezat în faţa lui Carlo şi au început să mă taie”

Medicul chirurg Carlo Martelli şi soţia sa, Niva Bazzan au fost atacaţi în propria casă şi masacraţi de o bandă de hoţi români. Cei doi soţi au fost transportaţi în stare gravă la spital, iar ochii lor sunt încă plini de teroare.

Trei români au fost arestaţi, iar un al patrulea este încă liber. Din informaţiile iniţiale publicate de presa italiană reieşea că ar fi vorba tot de un român, şeful bandei de hoţi, însă acum anchetatorii cred că ar fi un italian.

Patru români au îngrozit Italia, după ce au năvălit în casa familiei medicului chirurg Carlo Martelli şi au supus familia la torturi inimaginabile, pentru a afla unde sunt ascunşi banii.

Soţia medicului, Niva Bazzan, a suferit cel mai mult, românii fiind atât de determinaţi să afle unde au pus italienii banii, încât au început să taie bucăţi din ea.

În cele din urmă, cei doi soţi italieni au cedat torturii sângeroase, indicându-le românilor unde ţin banii. 3400 de euro au obţinut în urma jafului, cei 4 români.

„Carlo Martelli, chirurg în vârstă de 69 ani și președintele asociației locale pentru persoane cu handicap Anffas, și soția lui Niva Bazzan, sunt internați acum în spital. Soțul are multiple fracturi, multe la față, de la pumnii primiți pentru a spune unde este seiful. Soției sale, bandiții i-au tăiat o ureche, pentru a indica seiful. Seif care nu există. Doctorii au făcut totul pentru a reatașa bucata de ureche tăiată, dar în zadar”, precizeaza autorităţile.

A fost dată o alertă naţională în urma atacului, iar poliţiştii au reuşit să-i captureze la scurt timp pe 3 dintre ei, în timp ce încercau să fugă din Italia cu aceeaşi maşină folosită la jaf.

Al patrulea este dat în urmărire generală, iar Poliţia ar avea deja indicii despre locul unde s-ar putea afla.

Ministrul de Interne italian Matteo Salvini a aplaudat acțiunea forțelor de ordine şi a cerut ca românii să putrezească în închisoare.

„Soții masacrați la Lanciano, în cătușe sunt trei români care fugeau cu banii furați. Mulțumesc Forțelor noastre de ordine, aceste bestii trebuie să putrezească în închisoare! Toleranţă zero!”, a scris Matteo Salvini.

Senatorul Forza Italia, Maurizio Gaspari a cerut, pe Twitter, proces imediat și condamnări exemplare. Apoi a aplaudat operativitatea forțelor de poliție, cerând aprobarea imediată în Parlament a propunerii Forza Italia cu privire la legitima apărare.

Atât chirurgul Carlo Martelli, cât şi soţia sa, Niva Bazzan, au fost bătuţi groaznic, însă femeia a suferit cel mai mult, pentru că hoţii, care căutau un seif inexistent, au început să o taie pe femeie de vie, în speranţa că vor obţine secretul ascunzătorii banilor. Astfel, Niva Bazzan rămăsese deja fără o ureche, până când hoţii s-au convins că nu există niciun seif în casă.

Masacrul a continuat, cei doi soţi fiind bătuţi până la leşin.

Carlo şi Niva au fost transportaţi de urgenţă la spital, primind îngrijiri de specialitate, iar medicul, dar şi soţia au povestit ce s-a întâmplat.

„Dormeam în camera mea, când m-am trezit luată la palme şi aruncată la pământ. M-au legat, mi-au pus niște scotch pe gură şi imediat m-au târât în ​​camera unde era soțul meu. Avea mâinile și picioarele legate cu un cablu de calculator. Ne-au spus că ne vor tăia în bucăți mici dacă nu le spunem unde este seiful. Apoi am văzut chipul lui Carlo plin de vânătăi. M-au aşezat în faţa lui şi au început să mă taie. Îmi amintesc că nu mai ştiam ce se întâmplă cu mine, în timp ce îmi tăiau urechea dreaptă. Am simțit că soțul meu și cu mine vom în acea dramă care, în ferocitatea ei, părea complet ireală. Mă gândeam de ce. De ce noi? Acest lucru îmi trecea prin minte, apoi am devenit din ce în ce mai confuză, în timp ce vedeam cum mi se scurge sângele…”

Niva Bazzan continuă să fie spitalizată şi ţinută sub observaţie, având în vedere stresul puternic psihofizic suferit. Medicii nu au mai putut să-i reataşeze urechea, iar femeia va fi dusă la spitalul din Chieti pentru verificări aprofundate ale inimii. Se pare că ar fi suferit şi un infarct.

Pentru soțul ei, Carlo Martelli, prognosticul ramane rezervat, deoarece sunt necesare mai multe teste pentru a fi puse în aplicare în orele următoare pentru a testa deteriorarea coloanei cervicale. A fost lovit năprasnic, de zeci de ori, în ceafă, cap şi spate.

Este o minune că cei doi au supravieţuit masacrului, spun medicii.

2 thoughts on “Carlo Martelli, chirurgul italian torturat de hoţii români: „Văzând ce-i fac soţiei, eram convins că vom muri” (Video)

Lasă un răspuns

Top