Esti aici
Acasa > Curiozitati > Românul în vârstă de 101 ani, filozoful Mihai Șora, face apel către românii din străinătate: „Dragă Diaspora, nu s-ar putea mai devreme de 10 august?” #VaVremAcasaMaine

Românul în vârstă de 101 ani, filozoful Mihai Șora, face apel către românii din străinătate: „Dragă Diaspora, nu s-ar putea mai devreme de 10 august?” #VaVremAcasaMaine

Liviu Dragnea a făcut vineri seara anunțul că rămane în fruntea PSD, a Camerei Deputaților și a coaliției de guvernare și a spus că: „nu putem să ezităm în a duce la capăt lupta pe care am început-o și anume pe de o parte de normalizare a legilor justiției și a codurilor penale” iar „statul paralel să fie zdrobit. Și va fi zdrobit”.

Citeste si: Presa Internațională A Relatat Despre Condamnarea Lui Liviu Dragnea La 3 Ani Și 6 Luni De Închisoare Cu Executare, În Dosarul Angajărilor Fictive

Dragnea a mai precizat că: „NU ÎL SPERIE nici Klaus Iohannis, nici Eduard Hellvig, nici Lucian Pahonțu, nici Laura Codruța Kovesi, nici Traian Băsescu, nici Victor Ponta, nici Gabriel Oprea și nici alții” și că „de acum vor fi mult mai fermi și mai radicali” cu ceea ce vor să facă.

La câteva ore de la aceste declarații făcute de liderul PSD, filozoful Mihai Șora a adresat pe Facebook apelul către cei din Diaspora.

Diaspora se organizează pe Facebook pentru a protesta în Piața Victoriei, în 10 și 11 august, printr-o manifestația intitulată „Diaspora Acasă-Dragnea închide granițele, că venim vreo trei milioane” la care și-au anunțat prezența români din Austria, Marea Britanie, Spania, Franța, Germania sau Italia.

„Dragă Diaspora, nu s-ar putea mai devreme de 10 august? Al vostru, îngrijorat, Mihai Șora”, a scris pe pagina sa de Facebook filosoful.

Te intrebi de ce VaVremAcasaMaine? Gandestete ca nu intereseaza pe nimeni de tine si nu te vrea… iti vor toti bani tai! Sa nu distribuiti ca nu intereseaza pe nimeni!

Lasă un răspuns

Top