Esti aici
Acasa > Curiozitati > Românii blocaţi pe aeroportul din Luton din cauza vremii huiduimd, au cântat imnul şi au strigat: „Bucureşti” – transmisie LIVE Video

Românii blocaţi pe aeroportul din Luton din cauza vremii huiduimd, au cântat imnul şi au strigat: „Bucureşti” – transmisie LIVE Video

Românii care au rămas blocaţi câteva ore pe aeroporul din Luton, în urma anulării unor zboruri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, şi-au vărsat nervii pe oficiali.

Dornici să ajungă mai repede acasă şi supăraţi că zborurile au fost anulate, ei au huiduit, au fluierat şi au scandat în mod repetat numele capitalei, „Bucureşti, Bucureşti”.

Citeste si: Horoscop 29 iulie 2018. Achiziţie scumpă, petrecere în aer liber şi o nuntă

Oficialii aeroportului au anunţat întâzierea, iar compania aeriană le-a oferit banii înapoi sau un bilet pentru prima eronavă spre ţară, având în vedere vremea severă, însă supărarea românilor a fost nestăvilită.

MAE a precizat că a urmărit îndeaproape situaţia.

Citeste si: BREAKING NEWS Zeci De Români, Majoritatea Copii, Blocați De Ieri Pe Aeroporturile Stansted Si Luton Din Londra Transportati Cu AUTOCARUL De La MAE In Romania

„Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord urmărește îndeaproape evenimentele legate de anularea, la data de 27 iulie 2018, a zborurilor companiilor Ryanair și Wizz Air, pe rutele Londra-Budapesta, respectiv Londra-Arad. Misiunea diplomatică a efectuat, în regim de urgență, demersuri pe lângă cele două companii aeriene în vederea identificării unor soluții și pentru a se asigura că cetățenilor români le sunt respectate drepturile. De asemenea, reprezentanții Ambasadei României la Londra s-au asigurat că cetățenii români au primit apă și vouchere pentru mâncare. În urma demersurilor misiunii diplomatice, a rezultat faptul că pasagerii cursei Wizz Air aflați pe aeroportul Luton au fost relocați către alte zboruri cu destinația România”, a precizat MAE într-un comunicat.

Mai multe zboruri au fost anulate, către mai multe ţări europene, după ce vremea de la Londra nu a permis desfăşurarea zborurilor în condiţii de siguranţă.

Lasă un răspuns

Top