Esti aici
Acasa > Curiozitati > Revoltător! Un om zace prăbușit în spitalul din Tulcea, iar infirmiera dă cu mopul liniștită pe lângă el

Revoltător! Un om zace prăbușit în spitalul din Tulcea, iar infirmiera dă cu mopul liniștită pe lângă el

Cruzime fără margini la spitalul din Tulcea, un bolnav zace lângă mopul femeii de serviciu.

Nici o asistentă nu îl ridică de pe jos.

Asta se vede și în clipul de mai jos fimat de un amator cu telefonul mobil, care se afla în acel moment în unitatea spitaliească.

Imaginile sunt pur si simplu revoltătoare. Cu calmitate și indiferență, o infirmieră dă cu mopul pe jos în jurul unui om bolnav, prăbușit pe la pământ. Bolnavul care zace pe pardoseală cu fața în sus dă semne că urmează să verse și din milă o altă persoană care se află în sala de așteptare se apropie și-l întoarce pe bărbat pe o parte ca acesta să nu se înece.

La un moment dat în filmare se vede și cum un paramedic aflat pe un hol alăturat vine și aruncă o privire în fugă din curiozitate și atât… Iar pentru „stăpâna mopului” singura grijă și preocupare e să atragă atenția că „nu e voie să filmați”, deși adevărata problemă urgentă era îngrijirea omului care stă să moară chiar într-un spațiu special amenajat pentru salvarea de vieți omenești.

Lasă un răspuns

Top