Esti aici
Acasa > Evenimente > Răpitorii băiatului din maşina tatălui, la Vaslui au fost găsiţi. Mama copilului, din Franţa, recunoaşte că ea i-a trimis

Răpitorii băiatului din maşina tatălui, la Vaslui au fost găsiţi. Mama copilului, din Franţa, recunoaşte că ea i-a trimis

Cei doi bărbați au răpit un băiat la Vaslui, din maşina tatălui, au fost găsiţi. Poliţia i-a identificat pe răpitori, dar, în mod surprinzător, nu i-a audiat încă. Mama copilului, care e în Franţa, recunoaşte că ea i-a trimis pe cei doi pentru a-și recupera fiul.

Răpitorii băiatului din maşina tatălui, la Vaslui au fost găsiţi. Mama copilului, din Franţa, recunoaşte că ea i-a trimis

Tatăl băiatului spune că poliţia l-a anunţat că a găsit copilul, fără să îi spună dacă se mai află încă în ţară – „Copilul e la ea, la mama lui. Nu mai e agitată, așa cum era atunci când stătea la mine”, a declarat bărbatul.

Pe de altă parte, mama adolescentului a recunoscut unei televiziuni că ea i-a trimis pe răpitori în România pentru a-l lua pe băiat.

„Copilul s-a pregãtit si nu a fost rãpit. A stiut ce se va întâmpla si a fugit cât l-au tinut picioarele. Si cei doi bãrbati, care m-au ajutat, fac parte din familia mea Au actionat cu violentã pentru cã acel copil nu putea sta mai mult de o zi sau douã cu acea persoanã pentru cã nu-l cunoaste si copilul era mort de fricã.”, a declarat femeia, la o televiziune.

Tatãl adolescentului a povestit cã toatã operaţiunea ar fi fost pusã la cale chiar de mama copilului, cu care este în conflict de multã vreme. Pãrinţii puştiului de 15 ani, bârlãdeni amândoi, nu au fost cãsãtoriti niciodatã iar la scurt timp dupã naşterea copilui, tatãl a reușit să câştige în instanță custodia, mamei atribuindu-se doar dreptul de vizitã.

Femeia şi-a vizitat copilul periodic dar, dupã o astfel de vizitã, s-a fãcut nevãzutã împreunã cu minorul.

„Copilul mi-a fost încredinţat de la vârsta de un an şi o lunã de instanţã, dar mama lui avea drept de vizitã. Într-una din acele zile l-a luat şi a fugit. Am reuşit foarte greu sã dau de urma lui. A fost descoperit în Spania cu ajutorul Interpolului, dar acesta a dispãrut apoi fãrã urmã. A ajuns în Germania şi apoi s-a stabilit în Paris. Copilul meu a stat ascuns timp de 10 ani şi eu nu am ştiut nimic de el în toatã perioada asta.”

În urmă cu două zile, polițiștii au fost sesizați de tatăl minorului despre faptul ca , în timp ce se afla în autoturism, oprit la o trecere pentru pietoni, un bărbat necunoscut l-a lovit, iar un alt bărbat a tras copilul din mașină, după care au fugit, într-o direcție necunoscută.

Lasă un răspuns

Top