Esti aici
Acasa > Curiozitati > Partener NASA: Ființe extraterestre sunt aici, pe Pământ, chiar sub nasul nostru!

Partener NASA: Ființe extraterestre sunt aici, pe Pământ, chiar sub nasul nostru!

Robert Bigelow, un antreprenor care dezvoltă un program spațial în parteneriat cu NASA, a declarat, în timpul unui episod al emisiunii 60 Minutes, că ființe extraterestre sunt prezente chiar în acest moment pe Pământ, „chiar sub nasul nostru”, informează Independent.

Partener NASA: Ființe extraterestre sunt aici, pe Pământ, chiar sub nasul nostru!

Compania sa, Bigelow Aerospace, dezvoltă un dispozitiv expandabil, care se poate umfla pentru a furniza spaţiu locuibil în viitor. Tehnologia a fost testată anterior în călătoriile către Staţia Spaţială Internaţională, cele două organizaţii urmând să colaboreze și pentru viitoarele misiuni.

În interviul difuzat de emisiunea 60 minutes, Bigelow și-a mărturisit convingerea că prezența extratereştrilor pe Pământ este un fapt concret.

„Sunt absolut convins că extratereştrii există. A fost şi încă se manifestă o prezenţă ET pe Pământ. Am cheltuit milioane şi probabil voi cheltui mai mult decât orice individ pentru a dovedi existenţa acestora’,’ a declarat Bigelow.

La întrebarea reporterului care viza modul în care urma să fie primită de către public o declarație atât de sigură și de riscantă în același timp, Bigelow a răspuns că nu îl interesează ce cred alții despre el și că oricum părerile acestora „nu vor schimba relitatea pe care o cunoaște”.

Bigelow nu a oferit alte detalii privind cercetarea pe care o finanțează sau care este scopul zborurilor private către spaţiu pe care le subvenționează. El a afirmat că munca sa şi a agenţiei spaţiale nu este menită pentru întâlnirea extratereştrilor și că „nu trebuie să-i căutăm prea mult, pentru că se află chiar aici, sub nasul nostru”.

Lasă un răspuns

Top