Esti aici
Acasa > Evenimente > Motivul pentru care Vladimir Drăghia a fost un mire cu ochii învinețiți și pomeții tumefiați

Motivul pentru care Vladimir Drăghia a fost un mire cu ochii învinețiți și pomeții tumefiați

Urmăritorii concursului Exatlon, destul de numeroși, urmăresc cu interes fiecare mișcare a celor ce s-au întrecut în show-ul tv. Ba mai mult, unele televiziuni au în grile, în viitorul apropiat, emisiuni care sunt asemănătoare formatului de la Kanal D.

Motivul pentru care Vladimir Drăghia a fost un mire cu ochii învinețiți și pomeții tumefiați

Până una, alta, se poate concluziona că românilor le place sportul, dar să-l privească făcut de alții…

Vladimir Drăghia, câștigătorul primei ediții a Exatlon-ului, s-a căsătorit la finalul acestei săptămâni, cu iubita sa Alice, în cadrul unei ceremonii restrânse pe o plajă privată din Mamaia, la care au participat familia şi prietenii.

Totuși, din imaginile apărute în media de la acest eveniment, se poate remarca, spre surprinderea tuturor, faptul că mirele are ochii vineţi și pomeții tumefiați, un bun prilej de speculaţii.

”Înteleg perfect ca atunci când eşti persoană publică te expui oamenilor cu bune şi rele, însă aş vrea să subliniez că ştirile care au început să apară în presă sunt pură ficţiune şi nu au absolut nicio legătura cu realitatea.

Mi-am facut o intervenţie chirurgicală la ambii ochi în urmă cu 10 zile şi chiar dacă medicul m-a asigurat că se va vindeca în 3 – 5 zile, organismul meu, probabil şi pe fondul oboselii, lucrează mai greu. Nu am dorit să declar nimic înainte pentru că nu mi s-a părut că are vreo relevanţă pentru cineva această siuaţie, dar nici nu pot încuraja speculaţiile apărute după nunta noastră.

Exista un singur adevăr: faptul că peste ani vom râde cu lacrimi uitându-ne pe pozele de la nuntă şi povestindu-i Zorei despre asta“, a comentat subiectul Vladimir Draghia, pentru kanald.ro.

Lasă un răspuns

Top