Esti aici
Acasa > Curiozitati > Panică în Marea Britanie! Regina Elisabeta a ajuns la spital. Care este starea sa de sănătate

Panică în Marea Britanie! Regina Elisabeta a ajuns la spital. Care este starea sa de sănătate

Presa internațională informează că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a ajuns la spital. Medicii au sfătuit-o pe aceasta să anuleze o vizită oficială care urma să aibă loc în Irlanda de Nord.

Panică în Marea Britanie! Regina Elisabeta a ajuns la spital. Care este starea sa de sănătate
Potrivit The Independent, medicii spun că Regina Elisabeta a avut un program foarte încărcat și nici nu s-a odihnit cum trebuie deoarece se uită la televizor până noaptea târziu. Suverana a fost nevoită să își petreacă o noapte în spital, la sfatul medicilor, pentru a putea fi supravegheată mai îndeaproape.

Echipa care se ocupă de programul suveranei a decis să reducă numărul de evenimente la care Regina Elisabeta ar fi trebuit să participe înainte de summit-ul COP26, de la Glasgow, de la finalul lunii.

„Regina merge constant la vizite, prânzuri și cine cu familia și prietenii în ultima perioadă pentru că nu vrea să fie singură”, a relatat Sunday Times. De la moartea Prințului Philip în aprilie, informațiile sunt că Regina încearcă să se mențină ocupată.

Cu cine se uită la televizor
O sursă apropiată familiei regale spune că Regina Elisabeta își petrece multe dintre seri uitându-se la seriale TV împreună cu fosta bonă a copiilor săi, Mabel Anderson, în vârstă de 95 de ani. Printre serialele preferate ale suveranei se numără serialul procedural polițist „Line of Duty”.

Aceeași sursă spune că suverana a mai stat la televizor până noaptea târziu și pentru a urmări finala US Open, câștigată de Emma Răducanu.

Regina Elisabeta a II-a, preocupată de tema schimbărilor climatice
Regina Marii Britanii fusese invitată la o conferință în Irlanda de Nord, la Glasgow. Tema principală era reprezentată de schimbările climatice, subiect ce o interesa pe majestatea sa. Zborul era programat pentru ziua de miercuri și avea să stea două zile în Irlanda de Nord.

Regina Elisabeta a II-a nu a fost ușor de convins de către medici cu privire la complicații ce puteau apărea dacă zbura spre Irlanda de Nord în plină criză pandemică. Cu toate acestea, moharhul britanic are „moralul ridicat”, dar este, în același timp, „dezamăgită” că nu poate pleca în Irlanda de Nord, au declarat pentru BBC surse ale casei regale britanice.

Lasă un răspuns

Top