Esti aici
Acasa > Evenimente > Oameni nevinovaţi, uciși în direct pe Facebook. Un şofer băut a intrat pe contrasens, pe un drum din Olt

Oameni nevinovaţi, uciși în direct pe Facebook. Un şofer băut a intrat pe contrasens, pe un drum din Olt

89 de secunde, transmise live pe Facebook. Atât a durat o cursă a morţii, în direct pe internet. Un tânăr din Olt a transmis dintr-o maşină condusă nebuneşte de un şofer beat care a ucis, în cele din urmă, doi oameni fără vină: pe soţia lui şi pe şoferul maşinii venite din sens invers care circula regulamentar.

Imaginile surprinse sunt de coşmar şi arată atât viteza, cât şi inconştienţa criminală cu care era condusă maşina. După impact, camera telefonului nu s-a oprit. Au urmat încă 3 minute de groază în care se aud vocile disperate care conştientizează tragedia.

Citeste si: Horoscop 30 iunie 2018. Iubire intensă, secret aflat și o capcană

Pe marginea şoselei, o femeie încearcă disperată să salveze viaţa unui om. În timp ce martorii privesc încremeniţi. Impactul transmis în direct pe Facebook a fost fulgerător.

Se scurg 89 de secunde, din momentul în care începe transmisiunea şi până când şoferul băut, care conduce o maşină cu volan pe dreapta, ajunge pe contrasens. În faţa unui om nevinovat.

La intrarea în comuna Slătioara, bărbatul de 48 de ani, care circula regulamentar, nu a avut nicio şansă. În doar o secundă a murit şi femeia de 34 de ani, pasager pe bancheta din spate în maşina şoferului vinovat.

Soţul ei a fost cel care a filmat totul. Susţine că s-au urcat la ocazie şi nu îl cunoşteau prea bine pe şofer. De altfel, momentul în care femeia de 34 de ani se urcă în autoturism este filmat.

După live, următoarea postare a tânărului – cu o poză a şoferului care a provocat accidentul – a strâns sute de reacţii. Sunt oameni revoltaţi şi îl acuză şi pe el, pentru că a pornit telefonul lângă şoferul băut.

Într-unul dintre comentarii, un părinte povesteşte că a fost aproape de a fi lovit, era în maşină cu copilul lui. După doar câteva secunde, s-a întâmplat tragedia.

În mai puţin de 1 minut, rând pe rând, oameni din 6 maşini au trecut, fără să ştie, pe lângă moarte. La un moment dat se vede cum unul dintre autoturisme aproape intră în şanţ ca se evite impactul.

Şoferul continuă însă cursa mortală. Şi intră de mai multe ori pe contrasens. Pasagerul care a filmat totul spune că nu are nicio vină.

Şoferul vinovat avea o alcolemie de 0,58 mg alcool pur în aerul expirat. În urmă cu scurt timp a fost arestat pentru 30 de zile pentru ucidere din culpă. Infracţiune pentru care riscă până la 10 ani de închisoare.

Citeste mai departe: (VIDEO18+) Accident rutier grav in Olt, la Slatina produs de un sofer beat. Impactul devastator între două autoturisme, transmis Live pe Facebook. Două persoane au decedat

Lasă un răspuns

Top