Esti aici
Acasa > Curiozitati > Mărturia cutremurătoare a unei mame care şi-a privit fiica murind în dureri cumplite, din cauza cancerului. „Mi-am luat adio de la ea de 7 ori”

Mărturia cutremurătoare a unei mame care şi-a privit fiica murind în dureri cumplite, din cauza cancerului. „Mi-am luat adio de la ea de 7 ori”

O femeie de doar 31 de ani a murit în chinuri cumplite din cauza cancerului care i-a fost fatal. Timp de 4 zile, tânăra a trăit dureri greu de închipuit, calmantele administrate nefăcându-şi efectul.

Familia sa i-a fost alături în toate aceste clipe de groază. Mama sa i-a stat la căpătâi până în ultima clipă şi a povestit că şi-a luat adio de 7 ori de la fiica sa,

Citeste si: Horoscop 30 iunie 2018. Iubire intensă, secret aflat și o capcană

De fiecare dată când adormea şi credeau că în sfârşit calmantele îşi fac efectul, Fiona se trezea la scurt timp, urlând de durere.

Tânăra din Marea Britanie a decis să „moară cu demnitate” şi a optat pentru îngrijirea paliativă, nedorind să îşi împovăreze familia, ştiind că în urma stadiului foarte avansat al cancerului, starea sa de sănătate s-ar fi înrăutăţit considerabil.

Familia şi iubitul său au privit-o neputincioşi timp de 4 zile, cum agoniza din cauza durerilor cumplite.

“Cred că ne-am luat adio de cel puțin șase ori înainte ca Fiona să ne părăsească, în liniște. Când credeam că chinurile ei s-au încheiat, se trezea dn nou urlând de durere. A fost foarte greu de privit știind că nu o puteam ajuta. La un moment dat s-a trezit și mi-a spus că îi este sete, însă după ce a băut puțină apă mi-a zis răspicat să nu mai încerc să o țin în viață. A fost îngrozitor”, a declarat mama pacientei.

Lasă un răspuns

Top