Esti aici
Acasa > Evenimente > O româncă a fost ruptă în bătaie de vecini, în Italia, pentru că făcea curat pe trotuar, în faţa casei în care locuia

O româncă a fost ruptă în bătaie de vecini, în Italia, pentru că făcea curat pe trotuar, în faţa casei în care locuia

O româncă a fost ruptă în bătaie de vecini, în Italia, pentru că făcea curat pe trotuar, în faţa casei în care locuia. Femeia a ajuns la spital şi are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Românca în vârstă de 35 de ani locuieşte în Villaseta, pe coasta vestică a Siciliei, şi miercuri de dimineaţă a ajuns la spitalul din Agrigento cu răni la cap, la gât şi cu maxilarul dislocat, după ce 4 vecini, toţi sicilieni, au bătut-o dis de dimineaţă.

Citeste si: Horoscop 18 iulie 2018. Bani, dragoste furată și un secret șocant

Românca are de mai multă vreme discuţii cu vecinii, derajnaţi că aceasta face curat pe trotuar, în faţa casei în care locuieşte, şi încearcă să decoreze zona. De la jigniri şi ameninţări, patru dintre vecini au trecut la agresiune fizică şi au lovit-o sălbatic pe femeie.

Ea a depus plângere şi a declarat că la rândul său soţul ei, tot român, a fost lovit de agresori. Poliţia a deschis un dosar de lovire şi încearcă acum să identifice bătăuşii.

Lasă un răspuns

Top