Esti aici
Acasa > Curiozitati > O menajeră româncă l-a dat în judecată pe fiul lui Gigi D’Alessio

O menajeră româncă l-a dat în judecată pe fiul lui Gigi D’Alessio

Claudio D’Alessio, fiul lui Gigi D’Alessio binecunoscutul interpret italian de muzică ușoară, a fost trimis în judecată cu acuzația de violență privată și rănire, împotriva menajerei românce. Femeia îl acuză pe fiul cântărețului că a atacat-o, el răspunde spunând că doar s-a apărat în timpul unui litigiu avut cu menajera, scrie rotalianul.com.

Claudio D’Alessio a fost trimis în judecată la cererea procurorului adjunct Mario Dovinola. Faptele datează din 2014 când a insultat și a atacat menajera de origine română care lucra pentru el în apartamentul din cartierul Parioli, unde a locuit Claudio D’Alessio cu partenera sa de atunci, Nicole Minetti.

Menajera româncă s-a constituit parte civilă și a declarat că a fost trezită în noaptea de 5 iulie, de D’Alessio care a venit acasă cu Minetti. Bărbatul i-ar fi cerut femeii românce să îi gătească dulciuri prietenei sale, menajera a refuzat și de acolo s-a născut o ceartă care apoi a culminat cu insulte și lovituri. Menajera a fost internată la spitalul San Filippo Neri cu vânătăi multiple, declarând că a fost lovită de Claudio D’Alessio. A urmat o altă plângere din partea acesteia în care spune că a fost întotdeauna plătită la negru, fără un contract de muncă regular.

Fiul lui Gigi D’Alessio se apără împotriva acuzațiilor fostei sale menajere povestind că în noaptea respectivă, el și cu prietena sa, Nicole Minetti, s-au întors acasă târziu și au trezit-o pe menajeră cerându-i să le facă clătite. Dorință manifestată de Nicole care declară că era însărcinată la momentul respectiv, sarcină care nu a fost dusă la bun-sfârșit. Menajera a refuzat să îndeplinească cerința celor doi și atunci a început o ceartă în timpul căreia, conform spuselor lui Claudio D’Alessio, femeia româncă ar fi pus mâna pe un scaun cu intenția de a-l arunca spre cei doi. Trăgându-i scaunul din mâini ca să se apere, Claudio D’Alessio ar fi provocat căderea femeii și implicit rănirea acesteia. El acuză menajera că după ce a fost concediată și dată afară din casă, ar fi inventat povestea cu bătaia. Bărbatul a mai spus că românca reacționa mereu agresiv la cerințele lui Minetti, spunând că lucra doar pentru el și că nu avea răspunderi față de nimeni altcineva.

Pentru cotidianul Il Messaggero, Claudio D’Alessio a declarat: „Merg frecvent la sala de gimnastică și am 1,90 metri înălțime. Dacă aș fi atacat cu adevărat o femeie de 51 de ani, credeți că ar fi avut nevoie de doar 3 zile de îngrijiri medicale?” Procesul este în curs iar decizia va fi luată de judecător.

Lasă un răspuns

Top