Esti aici
Acasa > Curiozitati > O învăţătoare din Teleorman ţipă şi râde din senin, iar elevii o bat. Părinţii au început să-şi retragă copiii de la şcoală

O învăţătoare din Teleorman ţipă şi râde din senin, iar elevii o bat. Părinţii au început să-şi retragă copiii de la şcoală

O învăţătoare din Teleorman ţipă şi râde din senin, iar elevii o bat. Părinţii au început să-şi retragă copiii de la şcoală

Scandal monstru la o şcoală din Teleorman. Părinţii unor elevi au început să-şi mute copiii de la unitatea de învîţământ din cauza comportamentului ciudat al unei învăţătoare.

Se întâmplă în şcoala din localitatea Troianul, acolo unde părinţii şi-au retras copiii şi i-au mutat în alt judeţ, revoltaţi că învăţătoarea ar râde sau ar ţipa din senin, în timpul orelor, iar elevii o bat, o ameninţă sau fug din clasă.

Vezi si: Horoscop 14 octombrie 2018. Declaraţie de dragoste, bani și un secret uimitor

Ca să nu le bulverseze copii, părinţi încearcă să convingă conducerea şcolii să o îndepărteze pe învăţătoare de la clasă.

Iulian Oprica, tatal unui baietel din clasa a doua la Scoala „Ion Preotu” din Troianul, a declarat ca situatia invatatoarei este una care-i pune copilul in pericol.

„Eu nu am nimic personal cu ea, e fata tanara, poate stie carte. Dar are un comportament ciudat, rade din senin, tipa la copii, ii sperie. Pe fiul meu l-au batut acum un an niste baieti din clasa, iar ea nu a facut nimic sa-i impiedice, asa ca baiatul meu nu a mai vrut sa mearga la scoala de frica. In plus, nu le da teme, nu poate stapani clasa, pune absente cand copilul iese la toaleta, iar copiii o si bat. Ea nu le poate face fata in niciun fel.

Am chemat si politia, am anuntat autoritatile, insa pana acum nimeni n-a facut nimic. Stiu ca s-au adunat parintii si au facut o plangere la directoarea scolii. Dar daca nu se rezolva, eu imi mut copilul la Rosiori si inchei asta. Si ca mine sunt si altii”, a spus parintele, potrivit ziare.com

Ionela Calin, directorul Scolii „Ion Preotu” confirma plangerile parintilor, dar asteapta sa se urmeze niste pasi procedurali, pentru a putea sa o indeparteze pe invatatoare.

Reprezentul parintilor pe clasa, Dorinela Lupu, a povestit ca invatatoarea se incuie de multe ori in clasa cu cei mici, iar acestia sar pe geam, ca ii insulta pe si ca nu se ocupa de educarea lor.

Seful Inspectoratului Scolar Judetean Teleorman, Valeria Gherghe, spune ca stie care este situatia la scoala din Troianul, insa nu poate face nimic, intrucat este dascal titular si are aviz ca e sanatoasa. Singura in masura sa verifice situatia este conducerea unitatii de invatamant.

Lasă un răspuns

Top