Esti aici
Acasa > Curiozitati > In ce stare e baietelul de 3 ani, fratele fetitei care a pierit dupa ce un tanar a murit in Live pe Facebook, la 200 km/h

In ce stare e baietelul de 3 ani, fratele fetitei care a pierit dupa ce un tanar a murit in Live pe Facebook, la 200 km/h

Accident groaznic în Timiș, după ce un tânăr de 31 de ani a provocat un impact devastator între mașina sa și un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Șoferul era Live pe Facebook, de 4 secunde, la o viteză de aproape 200 de km/h, când a pierdut controlul volanului și a declanșat o tragedie.

Vezi si: Horoscop 14 octombrie 2018. Declaraţie de dragoste, bani și un secret uimitor

În urma impactului, el a fost aruncat din mașină, prin barbriz și a murit, iar din mașina pe care a lovit-o a murit pe loc o fetiță de 9 ani, un băiețel de 3 ani este în comă cu răni teribile, iar alte 3 persoane au suferit răni grave, dar care nu le pun în pericol viața.

De altfel, pe profilul lui de Facebook, tânărul s-a filmat și a transmis live de mai multe ori în timp ce conducea chiar și cu 220 km/h.

Florin Muntean, tânărul în vârstă de 31 de ani, din Oravița, care a provocat accidentul rutier, era pasionat de viteză.

Acum, toate rugile se îndreaptă către copilașul de 3 ani, care se află, spun medicii de la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, sub comă indusă medicamentos.

Asfel, purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Mihai Gafencu, a vorbit despre starea băiețelului ca fiind una de o deosebită gravitate.

Copilul a avut splina ruptă în trei bucăți. A fost operat în cursul nopții trecute, îndepărtându-se organul.

În plus, intestinul său este rupt în două locuri. Mai mult decât atât, are și o ruptură de coloană vertebrală și un traumatism cranian în curs de investigare.

Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire, dar este monitorizat în permanență, făcându-se eforturi supraomenești pentru salvarea vieții micuțului de 3 ani.

Familia e distrusă, devastată de gândul că poate pierde și cel de-al doilea copil.

sursa facebook.com

Lasă un răspuns

Top