Esti aici
Acasa > Curiozitati > Nuntă mare în familia Dragnea! Marea sărbătoare va avea loc la sfârșitul lunii august

Nuntă mare în familia Dragnea! Marea sărbătoare va avea loc la sfârșitul lunii august

Nuntă mare în familia Dragnea! Marea sărbătoare va avea loc la sfârșitul lunii august. Este vorba de nunta lui Ştefan Valentin Dragnea, fiul președintelui PSD și al Camerei Deputaților și al Bombonicăi Prodana, fostă Dragnea.

Cei mai mulți dintre șefii PSD au fost foarte surprinși când au primit invitațiile. Mai toți au avut impresia că va fi nunta lui Liviu Dragnea cu iubita lui, Irina Tănase, despre care se tot vorbește de o bună bucată de vreme în zona politică și de show-biz. Sentimentul liderilor PSD a fost întărit de o fotografie a iubitei șefului lor, postată de aceasta pe Instagram, alături de un comentariu scurt: ”În goană după rochie…”.

Misterul a fost însă repede deslușit. Nunta nu este a șefului lor, ci a fiului șefului! Marele eveniment va avea loc la sfârșitul lunii august și la el au fost invitați mai toți șefii de organizații județene ai PSD, miniștrii și mai toate persoanele importante ale statului, precum și din zona de afaceri cu tangențe în zona partidelor de guvernământ.

Irina Tănase a fost prezentă la Congresul PSD, unde a stat chiar în primul rând. Iar Liviu Dragnea a dat de înţeles încă de pe atunci ce planuri are. Întrebat despre inelul de pe degetul prietenei lui şi dacă face marele anunţ, Liviu Dragnea a răspuns: „Astăzi nu, dar cât de curând…”.

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Top