Esti aici
Acasa > Curiozitati > Nostradamus, profeție teribilă despre Al Treilea Război Mondial: ”Va fi atât de sângeros, că vor rămâne doar două țări!”

Nostradamus, profeție teribilă despre Al Treilea Război Mondial: ”Va fi atât de sângeros, că vor rămâne doar două țări!”

Nu puțini sunt cei care au prevestit cel de-al treilea război mondial, însă oamenii de știință sunt de părere că spusele lui Nostradamus par să se adeverească.

Cunoscut pentru profețiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, Nostradamus ar fi lăsat niște catrene deosebit de importante, ce vorbesc despre momentul și desfășurarea a ceea ce va însemna al treilea război mondial.

”În Dunăre şi Rhin va veni să bea,

Cămila cea mare, și nu e pocăință

Ronul va tremura mai tare decât Valea Loarei

Și în apropiere de Alpi, Cocoșul îi va ruina.”, este catrenul lăsat de Nostradamu care se referă la faptul că al treilea război mondial va începe în clipa în care cămila va bea apă din Dunăre și Rhin.

De asemenea, oamenii de știință sunt de părere că această „Cămila” este asemuită cu o coaliție formată din statele arabe, care va invada Europa tocmai până la Dunăre și Rhin. Alți specialiști consideră această interpretare eronată.

De asemenea, alți oameni de știință sunt de părere că populația arabă din Europa, în special din Franța și Germania, ar reprezenta „Cămila”.

De asemenea, ei susțin că Europa va fi zguduită din toate încheieturile, dar armata care va devasta Austria și Germania va fi învinsă în Alpi de „cocoșul galic”, adică Franța.

Conform catrenelor codificate ale lui Nostradamus, acest război se va declanșa după anul 2014 și va fi atât de sângeros, încât doar două țări vor mai exista după ce se va încheia, India şi China.

Celebra prezicătoare oarbă din Bulgaria, Baba Vanga, a făcut mai multe predicții înfricoșătoare despre anul 2017, printre care și aceea că va izbucni un “război din Est”. “Cel de-al treilea război mondial va avea punctul de pornire în Siria”, a scris Baba Vanga alb pe negru. Nostradamus spune că Mesopotamia este punctul de pornire al unui război apocaliptic.

Celebra Baba Vanga este numită şi “Nostradamus” din Balcani şi pe bună dreptate, fiindcă bătrâna originară din Bulgaria, care a decedat în urmă cu 20 de ani, a prezis apariţia ISIS, căderea turnurilor gemene din 2001, tsunami-ul devastator din 2004, dar şi venirea la putere a primului preşedinte american de culoare.

Așa cum a scris și Nostradamus în catrenele sale, Baba Vanga a spus că anii aceștia sunt ani de cotitură, în care va izbucni un război dinspre Est.

“Va izbucni un război din Est şi totul va fi declanşat de invazia musulmanilor în Europa, care va duce la distrugerea organizării de pe continent. Cel de-al treilea război mondial va avea punctul de pornire în Siria.

Clima se va încălzi tot mai mult, se vor topi gheţurile şi va apărea seceta în tot mai multe locuri. Oamenii vor începe să epuizeze resursele şi se vor porni războaie.

Românii sunt un popor ales, au multe resurse ca să meargă mai departe, dar vor avea nevoie de cineva din exterior care să le transmită mesajul corect şi atunci, dacă îl vor înţelege şi îl vor asculta, vor deveni un popor care va conduce multe alte popoare care se vor pierde de pe calea corectă”, a prevăzut Baba Vanga.

Profeția înfricoșătoare este susținută și de catrenele lui Nostradamus. Profetul secolului XVI a prezis un „al treilea și ultimul” antihrist, mai hidos decât primii doi combinați, referindu-se la ISIS, de la care pornește Al Treilea Război Mondial ce va dura 27 de ani.

Mulți cercetători ai profetului francez, care a murit în 1566, sunt convinși că acesta a prezis corect actele barbare actuale ca fiind masacrul din Orientul Mijlociu, precum și atentatele teroriste comise de ISIS în toată lumea.

Site-ul Nostradamus 2242 susține chiar că Al Treilea Război Mondial va începe din Orientul Mijlociu și lumea s-ar putea termina în 2242. Site-ul listează catrenul cu patru versuri despre care se susține că avertizează evenimentele din Irak și Siria.

Siteul spune că Nostradamus a fost tradus ca spunând „El (antihristul) va intra rău, neplăcut, infam, tiranizând peste Mesopotamia/Toți prietenii doamnei adultere/Terenuri cu un aspect îngrozitor și negru”.

Lasă un răspuns

Top