Esti aici
Acasa > Curiozitati > Moment uluitor: 15 bărbaţi ridică pe braţe un camion de gunoi, după ce un bătrân a fost prins sub roţi

Moment uluitor: 15 bărbaţi ridică pe braţe un camion de gunoi, după ce un bătrân a fost prins sub roţi

Moment uluitor: 15 bărbați ridică pe brațe un camion de gunoi, după ce un bătrân a fost prins sub roți © Daily Mail

Solidaritatea englezească s-a făcut din nou observată, după ce un bătrân a fost prins sub un camion de gunoi. Fără a sta prea mult pe gânduri, 15 londonezi au sărit imediat în ajutor și au reușit să ridice mastodontul. Din fericire, bătrânul a scăpat cu răni ușoare.

Potrivit Daily Mail, bătrânul ar fi fost suprins de camionul care dădea cu spatele. Inițial, șoferul a încercat să miște din nou mastodonul înainte, pentru a-l elibera, dar a fost oprit imediat de gesturile disperate ale bărbatului. În cele din urmă, martorii aflați la fața locului au sesizat pericolul și au decis să acționeze.

Cum mașina nu putea fi dată nici înainte și nici înapoi, londonezii au hotărât să o ridice pe brațe, pentru a-l elibera pe bătrân. A fost nevoie de intervenția 15 bărbați pentru ca nefericita victimă să fie scoasă de sub camion.

Întreaga scenă a fost filmată de un localnic. (Video)

„A fost foarte îmbucurător să vâd cât de rapid au reacționat oamenii, toți voiau să ajute. M-a făcut să mă gândesc că londonezii sunt foarte curajoși, iar dacă mi s-ar fi întâmplat ceva m-ar fi ajutat cu siguranță”, a declarat un martor.

Medicii ajunși la fața locului l-au dus pe bătrân imediat la spital. Din fericire a suferit doar răni la picioare, iar acum este în afara oricărui pericol.

One thought on “Moment uluitor: 15 bărbaţi ridică pe braţe un camion de gunoi, după ce un bătrân a fost prins sub roţi

  1. I’m really enjoying the design and layout of your website. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Excellent work! eeabegggccba

Lasă un răspuns

Top