Esti aici
Acasa > Horoscop > Horoscop 27 iulie 2018. Timp cu familia, noroc de bani şi un concert

Horoscop 27 iulie 2018. Timp cu familia, noroc de bani şi un concert

Horoscop 27 iulie 2018. Se anunţă o zi cu speranţe pentru multe zodii. Aveţi multe ocazii de a vă petrece timpul în cel mai frumos mod posibil. Aţi putea pleca într-o vacanţă sau într-o călătorie alături de familie sau cei dragi.

În același timp, trebuie să acordați o atenție specială persoanelor din jurul dumneavoastră, mai ales că, succesul din ultima perioadă îi face pe anumiţi colegi sau chiar prieteni să vă invidieze.

Horoscop 27 iulie 2018 Berbec
Berbecul ar trebui să încerce să se întoarcă acasă de la serviciu devreme. Partenerul dvs. vă așteaptă să le acordați atenția necesară. Nu distruge aceste speranțe și petreceți în seara asta cu jumătatea dvs. Ar trebui să vă detaşaţi de muncă şi alte probleme. Horoscopul vă recomandă să vă deconectaţi telefonul, să ignoraţi apelurile și mesajele SMS care nu v-ar permite să vă bucurați de vizita dvs. mult așteptată.

Consultă şi Horoscop August 2018 Berbec

Horoscop 27 iulie Taur
Vineri, Taurul îşi permite să lenevească la serviciu. În ultima zi a săptămânii de lucru, şeful dumneavoastră se va întoarce acasă mai devreme sau va pleca într-o călătorie de afaceri, ceea ce înseamnă că dvs şi colegii dvs veţi rămâne singuri în companie. Nu veţi lucra la foc automat ca atunci când superiorul este de faţă, dar nu trebuie să uitați că aveți o listă de sarcini pe care trebuie să le îndepliniți, chiar dacă nu sunteți sub supraveghere directă.

Consultă şi Horoscop August 2018 Taur

Horoscop 27 iulie Gemeni
Pe 27 iulie, Gemenii au nevoie de nervi de oţel la muncă. La locul de muncă va exista o ceartă importantă în care vă veți implica involuntar, indiferent dacă doriți sau nu. În cel mai rău caz, acest conflict nu vă va permite să finalizați proiectul pe care ați plănuit să îl terminaţi înainte de sfârșitul săptămânii. Va distruge totul, atât starea dvs de spirit cât si weekend-ul deja planificat. Din fericire, veți găsi puterea pentru a supraviețui în mod adecvat acestui moment tensionat. Încercaţi să zâmbiţi.

Consultă şi Horoscop August 2018 Gemeni

Horoscop 27 iulie Rac
În ciuda programului încărcat, Racii ar trebui să-şi facă timp să-şi verifice şi telefonul. S-ar putea ca unul dintre apeluri să fie foarte important şi ar fi mare păcat să îl rataţi! Cineva, alături de care v-aţi petrecut clipe atât de frumoase, s-ar putea să vă sune şi să vă invite să vă întâlniţi. Ar fi o ocazie extraordinară de a reface o relaţie cu o persoană pe care aţi iubit-o foarte mult. De ce să pierdeţi un astfel de moment?

Consultă şi Horoscop August 2018 Rac

Horoscop 27 iulie Leu
Leul participă la un concert pe care-l aştepta de multă vreme. Veți admira performanța artiștilor preferați, îi veţi aplauda şi veţi fredona alături de ei melodiile dvs de suflet. Vă veţi distra extraordinar de tare, veţi simţi bucurie şi totuşi linişte sufletească, iar când veţi ajunge acasă veţi cădea pur şi simplu la pat, epuizat, după toată această distracţie. Noaptea, înainte să dormiţi veţi căuta comentarii şi poze pe reţelele sociale, dedicate exact aceluiași eveniment la care tocmai aţi participat.

Consultă şi Horoscop August 2018 Leu

Horoscop 27 iulie 2018 Fecioară
Fecioara îşi va aminti această zi multă vreme. Fiind la lucru, veţi avea senzaţia şi veţi fi convinşi că un coleg nou, reprezentant al sexului opus şi foarte atrăgător, vă tratează într-un mod special, călduros şi romantic. Către sfârșitul zilei de lucru, această persoană vă va spune că vrea să se întâlnească cu dvs. într-un cadru mai informal. Dacă vă căutaţi cea mai mare iubire din viaţa dvs, nu ignoraţi această propunere, dar dacă aveţi deja un partener, ar trebui să refuzaţi oferta, altfel relaţia dvs va avea de suferit.

Consultă şi Horoscop August 2018 Fecioară

Horoscop 27 iulie 2018 Balanţă
Balanţa face o achiziţie cu adevărat reuşită. Veți cumpăra o copie exactă a unui lucru care este însă foarte scump pentru buzunarul vostru, dar pe care îl doriţi din tot sufletul. Chiar dacă nu e produsul original, veți fi totuși mulţumiţi că în final visul vostru s-a împlinit. Produsul cumpărat este atât de bine executat, încât nu se deosebeşte cu nimic de original.

Consultă şi Horoscop August 2018 Balanţă

Horoscop 27 iulie Scorpion
Scorpionii vor munci la foc automat doar pentru a-şi termina sarcinile şi a se întoarce acasă. Inima dvs este atrasă de o persoană cu care tocmai ce aţi început o relaţie de dragoste. Aşteptaţi cu nerăbdare seara pentru a vă vedea, iar timpul se va opri în loc pentru voi doi. În această pasiune, există doar un moment neplăcut: nu aveţi foarte multe lucruri în comun şi nu vă cunoaşteţi destul de bine. Încercați să petreceţi puţin timp doar pentru a vă studia reciproc caracterul.

Consultă şi Horoscop August 2018 Scorpion

Horoscop 27 iulie 2018 Săgetător
Săgetătorul e pus pe fapte mari. Dorind cât mai curând posibil să terminați un proiect important şi urgent, opriți telefonul astfel încât nimic să nu vă distragă atenția. Când sunteți din nou disponibil pentru cei din jur, veţi avea parte de o mare surpriză. Veţi primi un apel de la fostul partener. Depinde de dumneavoastră dacă veţi suna înapoi, cu riscul de a vă pierde liniștea din nou sau de a nu răspunde la apel.

Consultă şi Horoscop August 2018 Săgetător

Horoscop 27 iulie 2018 Capricorn
O zi productivă pentru Capricorn. Fiind la lucru, veți îndeplini un număr mare de sarcini, nu ndoar ale dvs, ci şi pe cele care au fost încredinţate colegului dvs. Seara, această persoană va dori să vă arate recunoştinţa pentru ajutorul acordat pentru lucrare. Dacă veţi accepta invitaţia de a ieşi la o cafea sau un suc, asiguraţi-vă că vă informaţi şi partenerul de cuplu. Această întâlnire va fi prelungită până târziu, iar partenerul dvs. va fi foarte îngrijorat de locul unde vă aflați, cu cine și dacă totul este în regulă cu dvs.

Consultă şi Horoscop August 2018 Capricorn

Horoscop 27 iulie 2018 Vărsător
Vărsătorul s-ar putea să aibă parte de o cerere neobişnuită a unui bun prieten. Acesta vă va ruga să vă creaţi un cont fals pe o reţea de socializare pentru a deveni prieten cu partenerul său de cuplu, ca să verifice fidelitatea acestuia. Nu prea puteţi să refuzaţi oferta, fascinat fiind de ideea că veţi putea folosi şi dvs acel cont pentru anumite discuţii cu persoane pe care vreţi să le testaţi în viitor.

Consultă şi Horoscop August 2018 Vărsător

Horoscop 27 iulie 2018 Pești
Peştii vor renunţa la negocieri incomode. Va exista o mică deviere de la problemele care vă apasă în prezent, dar trebuie să înţelegeţi că mai devreme sau mai târziu, acasă, conflictul nu va mai putea fi deviat. Va trebui să oferiți un răspuns detaliat și de lungă durată fiecărei întrebări. Printre acestea va fi o întrebare destul de rezonabilă: de ce sunteți înclinat să fugiţi de probleme, în loc să le discutați și să găsiți ocazia de a scăpa de ele?

Consultă şi Horoscop August 2018 Peşti

Top