Esti aici
Acasa > Evenimente > Mihaela Buzărnescu a defilat, vineri, în sferturi la Birmingham, Miki a devenit coşmarul Svitolinei

Mihaela Buzărnescu a defilat, vineri, în sferturi la Birmingham, Miki a devenit coşmarul Svitolinei

Mihaela Buzărnescu a jucat ieri, de la ora 18:00, în sferturi la Birmingham. Jucătoarea noastră desfinteaza pe Elina Svitolina.

În eventualitatea unei victorii, Buzărnescu va evolua în semifinale împotriva învingătoarei partidei dintre Petra Kvitova și Julia Goerges.

Celelalte sferturi de finală se dispută între Barbora Strycova – Lesia Turenko și Magdalena Rybarikova – Dalila Jakupovic.

Mihaela Buzărnescu ,,jucătoarea minune” din circuitul WTA, îşi mai trece în palmares o victorie mare în două seturi cu 6-3, 6-2 în faţa numărului 5 mondial Elina Svitolina, în sferturile turneului de la Birmingham.

Site-ul WTA a punctat evoluţia constantă şi foarte bună a jucătoarei noastre : ,, Pentru a doua oară în trei săptămâni, Mihaela Buzărnescu reuşeşte o victorie-declaraţie-de-intenţie în faţa Elinei Svitolina”. Reprezentanţii circuitului feminin au avut de asemenea cuvinte de laudă pentru Miki şi au subliniat faptul că după ce a elimnat-o pe una dintre jucătoarele considerate printre favoritele la trofeu la Roland Garros, a doua rachetă a României a fost la fel de ,,precisă” şi pe terenurile cu iarbă de la Birmingham.

Calificarea în semifinala unui turneu de categorie Premier, este cel mai bun rezult al carierei pentru Mihaela, mai ales că este doar al doilea concurs WTA jucat vreodată pe iarbă.

În penultimul act al turneului de la Birmingam, Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe cehoaica Petra Kvitova, care a învins-o pe Julia Goerges cu 6-1, 6-4.

Lasă un răspuns

Top