Esti aici
Acasa > Evenimente > Mesaj PSD raspandit pe Facebook: „Simona Halep a fost huiduita de 20.000 de oameni. Simona nu merita asta”

Mesaj PSD raspandit pe Facebook: „Simona Halep a fost huiduita de 20.000 de oameni. Simona nu merita asta”

Un videoclip PSD Bucureşti care acreditează ideea că mişcarea #rezist i-a stricat Simonei Halep momentul de glorie de pe Arena Naţională a fost publicat pe numeroase pagini de Facebook ale filialelor PSD din țară.

Filme sau colaje prin care se acreditează ideea că huiduielile care au putut fi auzite luni seară pe Arena Naţională au vizat-o pe Simona Halep sau i-au stricat acesteia monentul de glorie au apărut, marți seară, pe paginile filialelor PSD.

Citeste si: Punctul Pe I, Pus De Irina Onescu: „La Un Moment Dat Toti Se Vor Intoarce”!

PSD Bucureşti a postat pe pagina de Facebook un film însoţit de mesajul „Ruşinea ţării #Rezist”, în care se vorbeşte despre „Manipularea #Rezist” şi despre faptul că a fost huiduit momentul de glorie al Simonei Halep, despre fondatorul grupului Corupţia Ucide, Florin Bădiţă, prezentat ca fiind „fostul consilier al euro-pârâcioasei Monica Macovei”.

De asemenea, în fllmuleţ se susţine că momentul huiduielilor a fost pregătit cu „minciuni ordinare”, începând cu anunţul lui Nicuşor Dan conform căruia Simonei Halep nu i s-a permis de căttre primărie să se întlnească cu românii într-o piaţă din Bucureşti. Ultima imagine din film este mesajul „Ruşine! #Rezist! Simona nu merita asta”. Acelaşi videoclip se regăseşte şi pe pagina de Facebook a PSD Ilfov.

Filialele PSD Tulcea şi Giurgiu, dar şi Constanţa, Mehedinţi au postat acelaşi colaj cu imagini cu Simona Halep şi cu trofeul de la Roland Garros, din mesajele prezentate rezultând că „Simona Halep a fost huiduită de 20.000 de fani pe Arena Naţională”, luni, în timp ce sâmbătă, când a avut loc mitingul PSD, a fost aplaudată de „sute de mii de români, în Piaţa Victoriei”.

PSD Tulcea a scris că huiduirea Gabrielei Firea a fost o nedreptate, „a fost o ilogică atitudine cu efect de turmă, pe de-o parte, şi o nedreptate umană, pe de alta”.

Luni seară, aproximativ 20.000 de oameni au fost pe Arena Naţională, unde Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros. Halep a venit însoţită de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a fost huiduită de cei din tribune când îi oferea Simonei Halep cheia şi o plachetă. De altfel, primarul Capitalei a părăsit Arena Naţională imediat după acest moment.

Sursa: News.ro.

One thought on “Mesaj PSD raspandit pe Facebook: „Simona Halep a fost huiduita de 20.000 de oameni. Simona nu merita asta”

Lasă un răspuns

Top