Esti aici
Acasa > Curiozitati > Marian Godina a dezvaluit motivul pentru care a renuntat la Rutiera. In octombrie 2017, celebrul politist s-a transferat la “mascati”.

Marian Godina a dezvaluit motivul pentru care a renuntat la Rutiera. In octombrie 2017, celebrul politist s-a transferat la “mascati”.

In sfarsit, politistul Marian Godina a dezvaluit motivul pentru care a renuntat la Rutiera. Popularitatea il impiedica sa fie sever cu cei care incalcau legea.

La mai bine de jumatate de an dupa ce a luat aceasta decizie, Marian Godina a dezvaluit motivul pentru care a renuntat la Rutiera. In octombrie 2017, celebrul politist s-a transferat la “mascati”.

“De la inceputul lunii octombrie, politistul Marian Godina a cerut transferul la Serviciul pentru Actiuni Speciale din cadrul IPJ Brasov si isi desfasoara activitatea acolo”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, agentul sef adjunct de politie Gabriela Dinu.

Marian Godina a dezvaluit motivul pentru care a renuntat la Rutiera: “Intalnirea se poate termina cu o amenda”
La vremea respectiva, Marian Godina nu a dorit sa comenteze transferul sau. Acum, intr-un interviu pentru life.ro. cand a fost intrebat de ce a renuntat la politia rutiera, Godina a explicat: „Care e primul cuvât care îţi vine în minte când spui rutieră? Amendă. Eşti poliţist şi opreşti oamenii în trafic, iar întâlnirea se poate termina cu o amendă”.

Lasă un răspuns

Top